Jesi li znala?

Ovih sedam znakova jasni su pokazatelji da ne voliš svojeg dragog, već si s njim nekih drugih razloga

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:30 08.12.2017 / Rubrika:
Foto: crvgthalita/flickr
0

Teško je odvojiti fizičku privlačnost i potrebu za seksom od prave ljubavi

Upoznala si nekoga i stalno ste zajedno. Jako ti je privlačan i uživate u svim zajedničkim trenucima. Iako se znate nekoliko tjedana, misliš kako si već zaljubljena i kako ćete biti zajedno zauvijek. Seks vam je također odličan. Ipak, jesi li sigurna da si zaljubljena? Možda između vas jednostavno postoji samo fizička privlačnost za koju misliš da je početak ljubavi. Your Tango donosi sedam stvari po kojima ćeš najbolje znati da se radi samo o kemiji.

Privlači te fizički više nego psihički

Prvo primijetiš njegove seksi ruke i kad razmišljaš o njemu misliš o tome kako ćete se ponovno seksati. Ne razmišljaš o njegovim šalama i rečenicama. To ti je manje bitno. Nekad ga čak ni ne slušaš. Ovo je očiti pokazatelj da te tvoj partner privlači samo fizički, dok emocionalno i niste baš povezani. Barem ne još.

Pristaješ na seks

Pristaješ na seks s njime samo jer on to želi i jer se bojiš kako bi u suprotnom mogao izgubiti interes za tobom, a seks vam je dobar i ne želiš ga izgubiti.

Ljubavnici ste, ali ne i prijatelji

Dok se u krevetu slažete idealno i radite stvari zajedno, nikad se ne pojavljujete zajedno u javnosti. Ne povjeravate se jedno drugome i ne komunicirate previše. Ne znaš mu prijatelje, a on se ne trudi upoznati te s njima. Nemate baš puno zajedničkih stvari. Možda seks stoji na putu vašoj boljoj povezanosti. Možda jedino što vas povezuje i jest samo seks.

Cijelo vrijeme ste u krevetu

Kad se vidite, vrijeme provodite u krevetu. I tako uvijek. U redu je kad je to samo faza, ali ako tako svakog dana provodite vrijeme, možda bi trebala razmisliti o vašoj vezi.

Poseksali ste se i želiš otići

Neda ti se provoditi vrijeme s njim i želiš ići doma. Seks je bio savršen, ali sada samo želiš otići doma gledati serije. Mogućnost ljubavi u ovom je slučaju jako mala.

Iako je seks dobar, nisi sretna

Možda vam je seks dobar, ali ti se ne osjećaš ispunjeno. Razmisli je li ti dovoljan samo seks ili želiš osjećati nešto više i biti u sretnoj vezi.

Ne želiš upoznati prijatelje i obitelj s njime

Lijepo vam je, ali ga ne želiš upoznati sa svojim prijateljicama ili još bolje s obitelji. Trebala bi znati kako je ovo jedan od prvih znakova uzbune.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:30 08.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr