Što kažete?

Ovakvu vašu profilnu fotku dečki najviše vole vidjeti na Tinderu, prema rezultatima jednog istraživanja

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 08.04.2017 / Rubrika:
Foto: ootdcollective/instagram
0

Ljudima su pokazali 600 nasumično odabranih fotografija s Tindera, a rezultat je formula za savršenu fotku koja, navodno, najčešće pali

Iako gradnja smislene, romantične i dugoročno održive veze traje dugo, u današnjem svijetu online dejtanja, koliko god to plitko i tužno zvučalo, jako je važan još jedan detalj, a koji može odrediti hoće li nas netko uopće uzeti u obzir – a to je naša profilna fotografija, piše My Domaine.

Jer, da, u principu se radi o tih nekoliko sitnih sekundi koliko je drugom čovjeku potrebno da nas procjeni prema našoj fotografiji – i njome ga ili ju možemo ili instantno odbiti ili instantno privući. No, kakve to fotke najbolje prolaze kod frajera na Tinderu? I općenito na svim mogućim društvenim mrežama i dejting aplikacijama? Ekipa iz Romance Goals-a je to odlučila istražiti, pa su tako ljudima u Londonu, New Yorku i Berlinu pokazali 600 nasumično odabranih fotografija s Tindera, kako bi vidjeli što utječe na to da netko swipe-a desno (odnosno, da vam da šansu).

Pa, što onda definira savršenu Tinder fotografiju koja će sigurno polučiti uspjeh kod suprotnog spola? Čini se kako je formula zapravo dosta jednostavna, a za takvu je, možemo je nazvati savršenu fotku, potrebno ovih pet komponenata…

1. Lokacija

#withmygirl #lunchtime #weekendvibes#wine🍷 #girls#

A post shared by Lina Jones (@_lin_j) on

Profilne fotografije fotkane u restoranu prolazile su puno bolje i skupile puno pozitivnije komentare od fotki s ostalih mjesta. Također, pokazalo se kako je automobil najgore moguće mjesto za profilnu fotku.

2. Broj ljudi

Pa, u principu im je najprivlačnije kad je na profilnoj fotki jedna osoba. Točnije, vi. Manje je vjerojatno da će vam dati šansu ako ste na fotki s frendicama, barem prema podacima ovog istraživanja.

3. Fokus fotografije

Idealno je kad je na fotki cijelo vaše tijelo, a fotke na kojima je samo vaše lice slabije prolaze kod muškaraca.

4. Ekspresija lica

Dečki najviše vole fotke na kojima su nasmiješene djevojke, ponajviše one koje imaju širok osmijeh i lijepe zube. Najgore prolaze fotke na kojima plazite jezik ili pak pućite usne.

5. Odjeća

Pa, ustvari je važno da na sebi IMATE odjeću. Formalna, casual – zapravo i nije toliko bitno. Ali dečki, suprotno uvriježenom mišljenju, ne vole djevojke koje na profilnim fotografijama pokazuju previše toga, pa tako vrlo slabo prolaze fotke u bikiniju.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 08.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Zbog seksa na radnom mjestu gotovo sam izgubila posao, ali nikad nisam požalila zbog toga’

"Počeli smo se ljubiti, što je ubrzo preraslo u pipkanje, a zatim sam mu otkopčala hlače i spustila se na koljena. Bili smo ondje gdje i trebamo biti iz čisto poslovnih razloga, tako da smo pomislili kako nikome nećemo nedostajati ako nas ne bude nekoliko minuta dulje. Ja sam bila za, a uzbuđivala me i ta mala doza opasnosti. Nekoliko trenutaka nakon čula sam kako se otvaraju ulazna vrata"

Povratak na Net.hr