Uhvatili ste ga

Niste sigurni sviđate li mu se ili ne? Ako prepoznate ovih šest očitih znakova, neće se više moći pretvarati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 31.08.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Koliko god želio sakriti činjenicu da ste mu predivni, otkrit će ga prilično banalne stvari

Najčešće je jako teško prevaliti preko usana da nam se netko sviđa, čak i kada smo odrasli, pametniji, hrabriji i mudriji nego što smo bili u tinejdžerskim danima. Ako dobro promotrite ponašanje i reakcije osobe kojoj se navodno sviđate, možete saznati jako puno toga.

Brightside donosi šest znakova na koje treba obratiti pažnju kako biste bile sigurne da netko ne može prestati razmišljati o vama:

Izbjegava vas/želi vam biti blizu


Postoje dvije vrste zaljubljenih osoba: oni koji žele što više vremena provesti u blizini osobe koja im se sviđa te oni koji ju izbjegavaju u širokom luku.

Prva skupina namjerno zalazi na mjesta gdje se njihov objekt obožavanja može pojaviti i traži izgovor da ih što više dodiruje. Možda je van logike, ali druga skupina zaljubljenih je prilično nervozna u blizini osobe koju simpatiziraju pa ne mogu podnijeti taj pritisak. Često su malo i bezobrazni prema toj osobi kako bi sakrili vlastite osjećaje.

Gleda vas pa brzo skreće pogled

Onaj tko je zaljubljen najradije bi stalno buljio u osobu koja ga je osvojila. Međutim, ako ga uhvatite da vas gleda, u trenutku će pogled prebaciti na nešto drugo.

Neobično razgovara s vama

Kada želimo impresionirati onoga tko nam se sviđa, počinjemo birati riječi i način izražavanja te se nerijetko pretvaramo u pjesnika, filozofa i novinara u jednom. Ako u vašem društvu bira neobične teme, to sigurno radi kako bi vas impresionirao.

Pokušavat će vas nasmijati, a može se dogoditi i da, iako elokventan i pametan, odjednom zakaže u razgovoru. Sve se to događa jer mu se previše sviđate pa ne može normalno razmišljati.

Govori drugima o vama

Ako ste načuli da je taj netko rekao kako ste čudni ili naproni, možda ipak tako ne misli o vama već samo želi prikriti svoje pravo mišljenje. S druge strane, onaj koji vas stalno spominje u razgovoru s drugima, definitivno vas ne gleda samo kao prijateljicu.

Ne može kontrolirati osmijeh/smijeh

Pitate se zašto se stalno smješka u vašem društvu? Ovo radi nesvjesno jer je to prirodna reakcija na osjećaje koji u njemu vriju. Uz to će nesvjesno podići i obrve, no ovaj trenutak traje vrlo kratko pa ga je teško uočiti.

Evo još jedan očiti znak da ste zapeli za oko: Ako u društvu netko ispriča nešto smiješno, svatko tijekom smijeha gleda u onoga tko mu je najviše simpatičan (i to ne nužno u romantičnom smislu).

Zanima ga ono što vas zanima

Bez obzira što nikada nije razmišljao, primjerice, o šminki, sada vas ispituje što je highlighter, što se radi kojim kistom ili ga živo zanima o čemu se radi u knjizi koju ste nedavno pročitali. U njemu se naglo pojavljuje interes za stvari koje vas zanimaju, a sve zato da vam se približi.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 31.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr