Djeluje li?

Ne biste vjerovale, ali ovo je tajna svih sretnih brakova koja nas je poprilično začudila

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:22 29.07.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Već znamo neke tajne sretnih veza, ali stalno mislimo da je ovo znak kraja, a zapravo nije

Kao što i same znate, drage dame, sreća nije cilj već način života, a to se odnosi na sve njegove aspekte. Savršenstva nema i na to se stalno moramo podsjećati kako bismo život koji nam je dan uistinu i živjele, a ne samo preživljavale.

Većina nas u glavi ima neku ideju sretne veze i braka i kako bi oni trebali izgledati, a u tome svemu nigdje ne vidimo mjesta svađama i prepirkama već samo harmoniju bivanja. Međutim, u krivu smo, jer su svađe itekako zdrave za veze, ali samo ako znamo kako se svađati, navodi Red Online.


Istraživanje provedeno od strane One4all Gift cards u Velikoj Britaniji pokazalo je da čak 76% Britanaca smatra da sretan brak podrazumijeva i svađe i to prilično često.

“Tradicionalno gledano, svađe se smatraju nezdravima, ali zapravo mnogi prepoznaju veliku važnost iskazivanja i negativnih i pozitivnih osjećaja u vezama i brakovima”, objasnila je Aoife Davey, voditeljica marketinga One4all Gift cards.

Dodaje da je važno da partneri zadrže poštovanje i kad se svađaju te ne ‘udaraju ispod pojasa’ vrijeđanjem. Ukratko, svađa nije kraj svijeta, ako nas nešto nauči i približi partneru ;)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:22 29.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr