Čak glume orgazme

Muškarci žele više oralnog zadovoljavanja i emotivnog vođenja ljubavi, a zbog ovakvog bi seksa odmah prekinuli s vama

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:30 25.01.2017 / Rubrika:
Foto: gpointstudio/Thinkstock
0

Rezultati nedavne studije otkrili su u kakvom seksu muškarci najviše uživaju, ali i za kakav ne žele niti čuti

Istraživanje časopisa Glamour pokazalo je da čak 91 posto muškaraca radije bira seks dva puta tjedno s osobom koju vole nego svaki dan s nekim do koga im baš i nije stalo. Uz to, velik broj njih se brine o erekciji pa si 61 posto pomaže seksualnim fantazijama vezanim za partnericu s kojom vode ljubav. Neki muškarci misle i na bivšu partnericu.

Iznenađujući rezultati

S druge strane, čak 69 posto muškaraca vjeruje kako je moguće imati platonska prijateljstva sa ženama.

Oralni seks i dalje im je omiljena stvar na ‘meniju’, a bune se kako ga ne dobivaju dovoljno (58 posto ispitanika). Kad je u pitanju sekstanje, 43 posto muškaraca slikalo se golo za partnericu.

Razlog za prekid veze

Seks u troje san je gotovo svakog muškarca, no samo ako se radi o verziji s partnericom i još jednom ženom. Obrnuta varijanta bi ih odbila, a nakon prijedloga partnerice da u krevet pozovu još jednog muškarca 42 posto njih bi razmislilo o prekidu veze.

Je li veličina bitna?

Trećina ispitanika rekla je kako misli da im je penis premali, oblik smeta nešto manjem broju ispitanika, a ono što čudi je da je jednako toliko njih u životu barem jednom simuliralo orgazam.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 21:30 25.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Zbog seksa na radnom mjestu gotovo sam izgubila posao, ali nikad nisam požalila zbog toga’

"Počeli smo se ljubiti, što je ubrzo preraslo u pipkanje, a zatim sam mu otkopčala hlače i spustila se na koljena. Bili smo ondje gdje i trebamo biti iz čisto poslovnih razloga, tako da smo pomislili kako nikome nećemo nedostajati ako nas ne bude nekoliko minuta dulje. Ja sam bila za, a uzbuđivala me i ta mala doza opasnosti. Nekoliko trenutaka nakon čula sam kako se otvaraju ulazna vrata"

Povratak na Net.hr