Ljepota je prokletstvo?

Ljubavni život joj je teška katastrofa: Djevojka ne može naći dečka jer je prelijepa da bi ju shvaćali ozbiljno

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 12:00 14.05.2017 / Rubrika:
Foto: chebella91/Instagram
0

‘Običnim ženama je lakše’

Cherelle Neille, 26-godišnja samohrana majka i trgovkinja iz Manchestera, nesretna je u ljubavi za što krivi svoje prelijepo lice. Smatra ga prokletstvom jer je njezini potencijalni dečki vide samo kao komad mesa, a nijedan je ne želi upoznati kako spada, piše Daily Mail.

“Običnim ženama prosječnog izgleda je puno lakše jer ih muškarci zaista žele upoznati. S druge strane, ja stalno privlačim krivu vrstu pažnje jer se sa mnom samo žele slikati i pokazivati me prijateljima”, tvrdi Cherelle.


Dodaje da joj je više dosta da je doživljavaju umišljenom zbog toga što je lijepa, a zapravo je draga osoba. “Moj izgled privlači krive tipove i zbog toga sam potpuno odustala od muškaraca”, kaže Cherelle.

Na dejtovima, kaže, svi samo gledaju koliko je lijepa i ne slušaju što priča: “Moj bivši dečko samo me pokazivao svojim frendovima i htio se stalno fotkati za društvene mreže”.

Mocha ☕️

A post shared by Cherelle (@chebella___) on

Požalila se i da zbog svoje ljepote nema puno prijateljica jer su cure ljubomorne na nju. “Jednom sam bila s prijateljicom u klubu i otišle smo na WC. Prišle su mi neke cure i počele su mi dijeliti komplimente, a ova moja se pokupila i od tad ne pričamo”, kaže Cherelle.

Iako na Instagramu ima više od 30.000 pratitelja, oni također znaju biti bezobrazni i vrijeđati je. “Jednom mi je neka cura napisala: Misliš da si lijepa, ali nisi. Ubij se.””

“Mislim da društvo danas ima problem s načinom na koji tretira lijepe žene”, zaključila je. Bila ljepota prokletstvo u nekim situacijama ili ne, moramo se složiti sa Cherelle jer više pozornosti dajemo vanjskom izgledu nego karakteru osobe. Pitamo se samo do kada će to biti tako…

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 12:00 14.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr