Partner će biti oduševljen

Krevet je dosadan: Ovo je 10 mjesta na kojima se itekako možete kvalitetno poseksati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:16 10.11.2016 / Rubrika:
0

Postoji mnogo drugih mjesta za seks koja su mnogo uzbudljivija od kreveta

Seks u krevetu je super, ali seksanje na istom mjestu ponekad može dosaditi. Predložite partneru vruće igrice pod tušem, na perilici rublja ili na podu. Ili još bolje, jednostavno ga odvucite u smjeru koji želite, sigurno se neće buniti.

Neka mjesta su fora, na nekim je seks neizvediv, neka zvuče zanimljivije nego što stvarno jesu. A neka definitivno vrijedi isprobati.

1. Stolac

Priznajte, stolac vam je odmah pao na pamet. Pruža potporu leđima i može čak biti i udoban ako znate kako se micati. Međutim, ne spada u nešto previše inovativno.

2. Komoda

Čini se da je slična stolcu, ali nešto je viša od njega i kreveta. Privlačna u teoriji, prilično izvediva u praksi, ali ne na duge staze. Jedino ako vaš partner stoji, a vi ste mu okrenuti leđima.

3. Tuš

Mjesto na kojem ste i inače goli pa zašto onda ne biste bili goli u društvu? Ali pazite, sklisko je i mogući su lomovi.

4. Kada

Nabavite neku finu pjenu za kupanje i prepustite se užicima. Udobnija je od tuša, ali ste opet ograničeni prostorom i položajima. No to nije tako strašno jer hej, ipak se ne seksate u krevetu!

5. Pod

Sav onaj filmski seks na pločicama u kuhinji ili parketu u dnevnom boravku čini se toliko vruć, ali vjerujte, brzo biste se smrznuli. Ako vam je pod toliko napet, neka barem bude tepih na njemu.

6. Blagovaonski stol

Još jedno mjesto za brzinski seks u žaru trenutka. Može biti itekako napeto, ali prilično je tvrdo. Ako ne pazite, možete ga i rasklimati, na čemu ćete onda jesti?

7. Automobil

Ima nešto totalno napaljujuće i buntovno u seksu na zadnjem sjedištu automobila. Ono što je problem jest naći mjesto na kojem biste se bez problema mogli prepustiti strastima, a da vam na prozor ne pokuca policajac ili dežurni voajer.

8. Uza zid, uz vrata, uz prozor

Seks uz ravne površine može biti izvrsna tjelovježba za mišiće za koje niste znali ni da ih imate, pogotovo u trenucima kada želite jednostavno navaliti na partnera. Ma, kakav krevet!

9. Tavan

Još ako je pretrpan stvarima, neće vas ionako nitko vidjeti. A seks na takvom pomalo creepy mjestu prilično je i uzbudljiv, ili?

10. Na perilici rublja

Ako se seksate na njoj dok nije uključena, zapravo se samo seksate na metalnoj kutiji. Ono pravo dolazi kada se uključi centrifuga. Orgazam je tri puta intenziviji uz malo drmanja.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:16 10.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr