Genijalno

Kakva originalna ideja: Zaručnički prsten napravljen od umnjaka

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 14:00 17.09.2017 / Rubrika:
Foto: Carlee Alisan Unger/Facebook
0

Lucas Mancoon-Unger iznenadio je svoju zaručnicu Carlee Leifkes sa zaručničkim prstenom napravljenim od svog umnjaka

Umnjak koji se koristio prilikom izrade prstena Lucas Mancoon-Unger je izvadio kada mu je bilo 17 godina, a napravio ga je izrađivač nakita George Bashoura.

Reakcija zaručnice, obitelji i prijatelja

“Ovo nitko neće imati jer je dio njega… niti jedna osoba nije identična drugoj, a to isto vrijedi i za naš prsten,” rekla je Carlee Leifkes. Njihova obitelj i prijatelji takvu odluku također smatraju izvrsnim izborom pa im je jedan prijatelj na tu odluku odgovorio: “Naravno, to si totalno ti!”

To mora da je ljubav

Ovi su se mladi i ekscentrični ljudi upoznali na glazbenom festivalu u Vacouveru, a za razlog zaljubljivanja Carlee navodi:

“On je bio tako zabavan i nije mario za tuđe mišljenje. Ostatak smo dana proveli plešući, držeći se za ruke i jedući prženi sir. Nismo prestali plesati od tada!”

Izvor: The Huffington Post

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 14:00 17.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon izgubila sam i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr