Što kažete?

Jeste li se zapitale kako je muškarcima koji u vezi zarađuju manje od partnerice? Odlučili su priznati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 16.07.2017 / Rubrika:
Foto: thinkstock
0

Ravnopravan odnos ili?

Tko zarađuje više u vašoj vezi? Ovo su priče sedmorice muškaraca koji su otkrili kako se zapravo osjećaju s obzirom da njihova draga zarađuje više od njih.

Chris D.

“Moja žena zarađuje puno više od mene i to je sasvim u redu. Oboje smo odvjetnici, ali ona je specijalizirana za posao koji je ipak nešto unosniji. Nikada mi ne nabija na nos činjenicu da dobiva više novaca od mene. Tako da nam ovo zapravo ne predstavlja nikakav problem u vezi. Ja i dalje zarađujem dovoljno da uzdržavam sam sebe pa ne ovisim isključivo o njoj.”

Darren W.

“Neću vas lagati. Nekada me smeta što moja zaručnica zarađuje više od mene. Znam da se ne bih trebao tako osjećati, ali ne mogu si pomoći. Uvijek sam mislio da ću ja biti taj koji će donositi više novaca u kuću jer dolazim iz takve obitelji i to mi je normalno. Pomalo je staromodno, ali nekada razmišljam o tome kako manje zarađujem. Ne zamjeram joj naravno. Odlična je u svojem poslu i zaslužuje dobivati čak i više novaca nego što trenutno zarađuje. Postoje muškarci koji rade isti posao kao ona, a zarađuju mnogo više. To je stvarno užasno.”

Johan P.

“Moja cura zarađuje mnogo više od mene. Radi u savjetodavnoj agenciji, a ja radim čudne poslove dok ne postanem profesionalni glumac. Nisam nikada razmišljao o razlikama u našoj plaći, sve do sada. Ne smatram da je ovo neki problem jer ja bih se bavio ovime i da nismo zajedno, baš kao i ona. Naravno, kada bismo odlučili živjeti zajedno morali bismo prvo ozbiljno razgovarati o ovoj temi. Ona je naviknuta na puno ljepši stan i stvari nego ja, što si ja ne bih mogao priuštiti.”

Matt M.

“Žena i ja se često šalimo na račun plaće. Ovo je ozbiljna tema, ali mi se volimo šaliti s time što ona zarađuje više od mene, a ja nemam namjeru to promijeniti. Predana je svojoj karijeri, a ja radim samo zato što moram. Kada smo razgovarali o širenju obitelji, ja sam odlučio ostati doma s djecom i raditi sa strane.”

Stefan J.

“Ne samo da moja žena zarađuje više od mene, nego je i na višoj poziciji u istoj tvrtki u kojoj oboje radimo. Ovo mi stvarno smeta jedino kada me kolege ismijavaju. Nemam problema s time što ona zarađuje više od mene, ali imam s tuđim mišljenjem. Za mene je plaća potpuno privatna stvar, ali kada radite zajedno, a žena zarađuje više od vas ljudi će to znati.”

Matt G.

“Jako volim svoju ženu. Mislim da je nevjerojatno što zarađuje više od mene i znam da to zaslužuje. Imamo različite poslove, a njen je vrlo stresan. Spol mi ne igra ulogu. Ako dobro radiš, zaslužuješ biti i nagrađen za to. Više me ljuti činjenica što su muškarci koji rade isti posao, na istoj poziciji kao ona bolje plaćeni.”

Tino K.

“Supruga mi je liječnica i zarađuje mnogo više novaca od mene. Većinu vremena mi to nije problem. Stvari postanu ozbiljne kod donošenja važnih financijskih odluka. Uvijek se složim s njom jer ipak se većinom radi o njezinom novcu.”

Izvor: Women’s Health

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 16.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr