Zanimljivo...

Jeste li se ikada pitale koji je onaj pravi? Postoje stvarni i jednostavni znakovi kako ga možete prepoznati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 19.09.2017 / Rubrika:
Foto: Wyatt Fisher/flickr
0

Kako znate je li on pravi? Postoje jasni pokazatelji, koje možda i niste još primijetile, ali nikada nije kasno

Naravno da odmah možete uočiti razliku. Iako se prvi dojam o osobi stječe nakon samo osam sekundi, da prepoznate je li muškarac pravi za vas trebat će vam malo više vremena. Ipak, nakon nekoliko spojeva već možete znati na čemu ste. Priča li s vama o svemu, imate li tema za razgovor, brine li o vama ili mu je svejedno. Sve su to pokazatelji radi li se o pravom muškarcu za vas ili samo o nekome s kim se zabavljate.

Muškarac s kojim izlazite će vam reći kako on nije tip za vezanje

Lakše je reći kako nije tip za vezu, nego priznati da ne želi vezu s vama. Jednostavno, on se samo želi zabavljati i ne želi vezu s vama ni sada ni kasnije.

Muškarac za kojeg se želite udati će vrlo ubrzo postati upravo to, čim se bolje upoznate

Kada upoznate pravu osobu onda i vi i on znate kako je to to. Oboje se mijenjate i prilagođavate. Shvaćate kako ne možete živjeti bez njega, a on shvaća isto. Nakon nekoliko spojeva bit ćete u vezi, a nakon nekoliko tjedana ili mjeseci će vam izjaviti ljubav.

Muškarac s kojim izlazite ne govori o budućnosti

On razmišlja samo o sadašnjosti. Kakve su stvari trenutno, a o vašoj zajedničkoj budućnosti ne razmišlja uopće. Zapravo, nekada vas je i strah pitati ga hoćete li za nekoliko mjeseci zajedno ići na neki koncert jer znate da bi vas mogao odbiti.

Muškarac za kojeg se želite udati želi biti dio vašeg života

Upravo je on taj koji stvara planove o budućnosti, planira izlete, ljetovanja ili zimovanja i već vas vidi kako se volite i idućih nekoliko godina.

Muškarac s kojim izlazite će vas stalno preispitivati

On će stalno ispitivati do koje granice može ići. Zanima ga s čime se sve može izvući i koliko ćete mu popuštati, bez obzira što baš i nije zagrijan za vas i vašu vezu.

Muškarac za kojeg se želite udati je spreman na kompromis

Sve što dajete, od ovog ćete muškarca dobiti i duplo više. On je spreman na popuštanje i na kompromise. A stvari kao što su ispitivanje vašeg strpljenja ne padaju mu na pamet. On se stvarno trudi pa nemate osjećaj kako ste vi jedine koje pridonose vezi.

Muškarac s kojim izlazite neće slušati o vašim ciljevima

On samo želi izlaziti s vama i zabavljati se. Velike stvari ga ne zanimaju. Ne zanima ga što želite raditi u životu, koji su vaši snovi i ciljevi. Tu ste da vam je zabavno i da (većinu vremena) on priča o sebi.

Muškarac za kojeg se želite udati vas podržava

Vaš vjerojatno budući muž vam je najveća podrška. Kad imate neki problem, prvo ćete se obratiti njemu i pitati ga za savjet. Isto tako, uvijek će vam dati konstruktivnu kritiku, ali i pomoći će vam kad je to potrebno. Pomoći će vam ostvariti vaše snove. On sve proživljava zajedno s vama. Zbog njega ste postali bolja osoba, baš kao što je on to postao zbog vas.

Muškarac s kojim izlazite ima puno samopouzdanja

Nije čudo da mu se uz vas javljaju još neke djevojke. On uživa u pažnji i odgovara im na poruke jer mu se hrani ego. Voli istovremeno sjediti na dvije stolice pa na kraju odlučiti koja mu je bolja. On nije pouzdan i ne biste trebale gledati tako na njega.

Muškarac za kojeg se želite udati želi vama vratiti samopouzdanje

Želi vas pokazati svima. Svim prijateljima i poznanicima. Zbog njega se osjećate sigurno i vjerujete mu. On nema potrebe za porukama drugih djevojaka, a ako ih i dobiva savjesno ih ignorira jer ima vas i to mu je dovoljno.

Muškarca s kojim izlazite upoznale ste vani

Upoznali ste se vani i sve što zapravo radite je da idete van u klubove ili na pića. S vremenom bi stvari trebale postati ozbiljnije, ali vi se nekako niste pomaknuli od vašeg prvog spoja.

Muškarac za kojeg se želite udati ima jednake interese kao i vi

Imate jednake ili približno jednake interese. Zanimaju vas iste stvari i oboje želite napredovati u vašoj vezi. On nije netko za jednu noć. On je netko tko vam se svidio jer ste slični i jer imate mnogo toga zajedničkog.

Muškarac s kojim izlazite ne zna kako održati razgovor živim

Nekoliko puta vam se dogodilo da ste na spoju jednostavno ostali bez tema za razgovor. Ne postoji povezanost. Niste emocionalno ni mentalno povezani. Zapravo se pitate što uopće još radite s njim, ali mu uvijek iznova dajete novu priliku.

Muškarac za kojeg se želite udati želi saznati sve o vama

Iako nekada ne volite pričati o sebi, on vas tjera da se otvorite. Želi znati sve o vama. Baš sve. Želi vas poznavati bolje od bilo koga drugog. Želi znati sve detalje, od onih neugodnih stvari iz prošlosti do toga kako razmišljate.

Muškarac s kojim izlazite će iskoristiti svađu da ode

Prva veća svađa i on će otići.

Muškarac za kojeg se želite udati će poraditi na problemu

On neće samo tako odustati. Htjet će da riješite baš sve probleme i neće vas ostaviti na miru. Uči vas kako svađa ne znači odmah i kraj veze.

Muškarac s kojim izlazite više brine o vašem izgledu

Važniji mu je vaš vanjski izgled, nego vaša osobnost. Možda zvuči plitko, ali tako je.

Muškarac za kojeg se želite udati brine o vama

Važnije mu je kakva ste osoba od onog kako izgledate. Naravno da mu se sviđate i radi izgleda, ali osobnost je ono zašto je s vama. Na kraju krajeva ljepota je prolazna i on to dobro zna.

Muškarac s kojim izlazite ne želi da upoznate njegovu obitelj

Za njega je ovo preveliki korak na koji nije spreman. Čim upoznate njegovu obitelj stvari postaju ozbiljne, a on to očito ne želi.

Muškarac za kojeg se želite udati želi da znate njegovu obitelj i prije nego ih upoznate

On vas želi upoznati sa svojom obitelji i prije nego ih upoznate uživo. Iako ne znate kako izgledaju, već znate sve o svakom članu njegove obitelji. Ovo vam samo govori koliko mu je stalo.

Muškarac s kojim izlazite će vama dopustiti da platite

U redu je podijeliti račun, ali ako se nikada nije ponudio da vam plati ručak ili večeru, onda jednostavno misli kako niste toga vrijedne.

Muškarac za kojeg se želite udati vam neće dopustiti da platite

Toliko mu je stalo do vas da će on uvijek platiti sve što zaželite, iako mu vi nećete to dopustiti.

Muškarac s kojim izlazite neće razgovarati o svojim osjećajima

On vam nikada neće reći što osjeća prema vama. Jednostavno je preveliki frajer i ako i osjeća nešto, vješto će to kriti od vas, ali i od drugih.

Muškarac za kojeg se želite udati će vam prvi izjaviti ljubav

Njega nije strah priznati što osjeća prema vama. Štoviše, možda će vam to govoriti toliko često da će vam dosaditi, ali on samo želi da vi znate kako vas voli.

Izvor: Thought Catalog

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 19.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr