Da, da!

Izbjegavaš misionarski jer ti je dosadan? Ovaj položaj u seksu zapravo je najbolji, evo 6 razloga zašto

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 15.10.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Akrobatski položaji ne garantiraju eksplozivan, nevjerojatan seks

Od svih položaja u seksu, misionarski se još uvijek smatra najdosadnijim, drugim riječima: ‘vanilija položajem’ i to zato što je već stoljećima najuobičajniji i najmanje ‘eksplicitan’. Mnogo parova ga izbjegava jer nije ‘cool’ kao ostali položaji, ali nemaju pojma što time propuštaju.

Ne mora nužno značiti da si odlična u krevetu ako znaš neke naprednije položaje. Akrobatski položaji ne garantiraju eksplozivan, nevjerojatan seks, prvenstveno iz razloga što zahtijevaju puno energije, koncentracije i manevriranja.

Dobar seks znači prepuštanje partneru, osluškivanje što mu odgovara kao i jako dobro znanje o onome što tebi najviše paše. I da ne zaboravimo: nesebičnost! Misionarski položaj itekako je super, zabavan, bez obzira što spada pod klasičnije položaje. Ako nisi baš sigurna (ili nije tvoj partner), ovih 6 razloga će vas oboje razuvjeriti:

1. Dobar je za komunikaciju

Komunikacija u seksu je od velike važnosti i to ne samo verbalna, nego i neverbalna. Napaljujući pogledi oči u oči nekada su dovoljni da oboje dođete do ekstaze, a dobri stari misionarski tu prednjači pred svim ostalim položajima. Isto tako, ima nešto jako seksi u izgovaranju prljavih riječi dok te partner gleda u oči i usne, zar ne?

2. Podložan je različitim varijacijama

Ako si mislila da je duboka penetracja nemoguća u misionarskom, varaš se. Dovoljno je samo da ga malo začiniš podizanjem jedne ili obje noge ili stavljanjem jastuka ispod guze. Probaj, navući ćeš se ;)

3. Odličan je ako voliš submisivnost

Ako te pali partnerova kontrola, misionarski je super za razne igrice poput vezanja, stiskanja, itd.

4. Super je ako ti se seksa, ali ne želiš ludovati

Naravno da nisi svaki put spremna na ludovanje tijekom seksa, ali to ne znači da nemaš želju. Možda bi se malo pohvatala s partnerom, čisto da se opustite, i to je ok. U misionarskom položaju ne moraš se puno micati, a možeš si stimulirati klitoris.

5. Možeš se ljubiti…puno!

Poljupce tijekom seksa često zanemarujemo, a oni još pojačavaju napetost i strast. Pogađaš, misionarski je definitivno najbolji položaj za ljubakanje dok se seksaš.

6. Najmanje je opasan

Jesi li čula za pucanje penisa? Da, ovo se češće događa u doggy styleu nego u misionarskom, barem tako kažu istraživanja. Sve u svemu, misionarski itekako može biti hot, uvrsti ga na popis ;)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 15.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr