Najiskrenije

Ispovijesti: Ove žene priznale su što su trebale znati prije nego su se upustile u analni seks

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 21:00 28.11.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

“Hoće li boljeti, isplati li se? A što ako se pokakam?”

Iako je pričanje o seksu još uvijek tabu, on sam ne bi to trebao biti. Najprirodnija stvar na svijetu preko koje smo svi potekli ima toliko mjesta za eksperimentiranje i varijacije, a jedna od najkontroverznijih je svakako analni seks.

Otvor u koji ništa ne bi trebalo ulaziti već samo izlaziti predmet je sprdnje, ali i znatiželje. Žene koje nisu nikada probale ovu vrstu seksu pune su pitanja, ali ih nemaju kome postaviti. “Hoće li boljeti?”, “Isplati li se?”, “Što ako me potjera na kakanje?” neka su od najčešćih pitanja.

Upravo zato je desetak žena, piše američki Cosmopolitan, ispričalo što morate znati prije nego dopustite pohod na svoj stražnji dio.

1. Danielle, 21

“Što više lubrikanta to bolje, nemojte štedjeti na tome.”

2. Emma, 23

“Ne koristite lubrikante s okusima. Moj dečko je jednom kupio onog s cimetom bez da mi je rekao. Vrisnula sam i otrčala u kupaonicu da to isperem jer je užasno peklo.”

3. Jane, 22

“Nije nešto na što morate pristati pošto-poto. Ako ne želite, nemojte.”

4. Abigail, 27

“Ne morate ga probati u doggy pozi. Ovo je zapravo bilo dosta bolno za mene pa smo probali u misionarskoj pozi. Iako je i tako boljelo, osjećaj je bio puno bolji.”

5. Maggie, 26

“Ako ga pažljivo izvodite, analni seks može biti predobro iskustvo. Osjećaj je čudan, ali fenomenalan. Nema razloga da ne uživate u njemu.”

6. Brianna, 28

“Danima nakon toga nisam mogla normalno kakati.”

7. Megan, 23

“Moj partner je bio jako uviđavan i nježan, tako da mi nisu jasni oni koji odmah kažu da su imali osjećaj kako im anus gori. To se ne može dogoditi ako su oba partnera koncentrirana na to da oboma bude ugodno, ne samo jednom. Iako analni seks nije za svakog, ne možete znati da nije za vas ako ne probate.”

8. Jess, 22

“Nakon početne boli, slijedi izniman užitak.”

9. Kelly, 23

“Ako ga želite probati s ciljem da obogati vaš ljubavni život, vjerujte mi, neće.”

10. Tanya, 25

“Ne vjerujte vjetrovima nekoliko sati poslije, moguće je da ipak trebate na wc.”

 

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 21:00 28.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr