Znakovi za uzbunu

Ignorira probleme, samo uzima i tajnovit je: Ovo su neki od znakova da vašu vezu baš i ne smatra ozbiljnom

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 21.10.2017 / Rubrika:
Foto: Thinkstock
0

Ti si više zaljubljena u njega, nego što je u on u tebe

Svaka veza zahtijeva puno truda i vremena te je prilično teško postići savršen balans između primanja i davanja. No, neke se stvari ipak podrazumijevaju, bez obzira na to što svaka veza funkcionira na drugi način. Ako ti je nešto čudno u njegovu ponašanju, Hello Giggles predlaže da obratiš pažnju na sljedeće:

1. Ne voli spominjati budućnost

Kada ste zaljubljeni u nekoga, teško je ne zamišljati budućnost s tom osobom. Ako partner nije potpuno ‘u odnosu’, možda će ignorirati ili izbjegavati razgovor o budućim planovima ili ga neće zanimati vaši snovi ili želje. Ipak, možda je samo nervozan i preplašen zbog količine predanosti pa bi oko toga trebali što prije razgovarati.

2. Samo uzima, a ništa ne daje


Uvijek paziš na njegove potrebe, poklanjaš mu puno pažnje i zapravo si najslađa osoba ikad, ali on to uzima zdravo za gotovo i ne trudi se uzvratiti ti. Kad bolje razmisliš, uopće te više ne zavodi te se zapravo ne osjećaš poželjno. Svatko drukčije voli i pokazuje ljubav, ali se točno može prepoznati kada netko ne ulaže ništa u vezu jer druga strana sve daje. To se posebno vidi kod malih stvari poput razgovora kako vam je prošao dan ili razgovora o nečemu što vam je važno.

3. Ne zanima ga rješavanje problema

Svaki odnos je zapravo posao i ako mu je stalo do tebe i vaše veze (baš kao i tebi do njega), neće mu predstavljati problem sjesti i zajedničkim snagama riješiti ono što vas muči kao par. Ako odbija, ignorira ili govori da to i nije tako veliki problem, nešto definitivno nije u redu.

4. Skriva od tebe aspekte svog života

Normalno je da nekim osobama treba duže da se otvore i puste druge ljude u njihov život, ali ako je već duže vrijeme zatvoren oko pitanja prijatelja, njegove obitelji i stvari koje bi kao njegova partnerica ipak trebala znati, možda on vašu vezu uopće ne shvaća ozbiljnom.

5. O svemu odlučuješ samo ti

Gdje ćete ići, što ćete gledati, jesti, piti, sve! On se ponaša kao najljenije stvorenje na planeti, a sve zato jer ga zapravo nije niti briga i želi da ti odlučiš u njegovo ime da to makne s dnevnog reda.

6. Nisi potpuno opuštena

Bez obzira što se možda čini kao da je sve u redu, ‘osjećaj u trbuhu’ nikada ne treba ignorirati. Ako se s njim ne osjećaš ugodno, sigurno i opušteno, vjerojatno osjećaš da to nije to i da on nije dovoljno angažiran. Razgovarajte i ako je spreman na promjene, super, ako nije, kreni dalje.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 21.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr