misteriozan kraj

Horor na vjenčanju: Na ceremoniju upala ljubavnica budućeg mladoženje – u vjenčanici

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 10:40 22.11.2016 / Rubrika:
Foto: Ilustracija/Per Hortlund/Flickr
0

Ne zna se je li se par na kraju vjenčao ili ne…

Vjenčanje je obično najljepši dan u životu jedne žene i muškarca, ali što se dogodi kad se vjenčanje pretvori u pravi horor?

A upravo se to nedavno dogodilo jednom paru u Gani. Naime, na njihovo je vjenčanje uletjela navodna ljubavnica mladoženje – noseći gotovo identičnu vjenčanicu kakvu je nosila i mlada!

Netko je sve ovo snimio kamerom i snimku objavio na YouTubeu, a ovako je to izgledalo…

Uzela je mikrofon i obratila se okupljenima

Prema pisanju lokalnih medija, navodna ljubavnica uzela je mikrofon i svim gostima počela govoriti da je budući mladoženja ženskar te vikati na sve okupljene. A cijelo to vrijeme, mladoženja i mlada stajali su sastrane – potpuno nijemi. Što je i razumljivo.

No, najgore od svega je što se ne zna je li se par na kraju vjenčao ili ne i je li to zapravo bila njegova ljubavnica…Tako da će, čini se, kraj ovog horora ostati misteriozan…

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 10:40 22.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr