ŠTO MISLITE?

Hoće li ljubav potrajati ili ne: Ovi brojevi otkrivaju što će vam se događati u braku

Izračunajte svoj broj i pogledajte što vas još čeka

Parovi tijekom svog zajedničkog života donose brojne zajedničke odluke, i mnoge od njih veoma su važne i određuju njihovu budućnost. No, jeste li ikada razmišljali koliko je važan odabir datuma vjenčanja?

Naime, čini se kako je taj broj izuzetno važan, tvrde numerolozi te na neki način određuje zajedničku budućnost svakog para, a svi vi koji ste već u braku možete izračunati što znači datum na koji ste se vjenčali te što to govori o vama kao paru.

Evo kako se računa: Zbrojite sve brojeve u datumu vjenčanja dok ne dobijete jednoznamenkasti broj. Primjer, ako je vaš datum vjenčanja 17. 2. 2010. – vaš zajednički broj je 4 – (1+7+2+2+0+1+0=13=1+3=4).

Broj 1 – Nježan i romantičan par

Ovim brojem i datumima vlada Sunce, stoga su vam u bračnoj zajednici najvažniji optimizam i povjerenje. Ako ste odabrali datum koji vas dovodi do broja 1, to znači da ste jako nježan i romantičan par, a takav je bio i vaš prvi susret. No, niste samo tako uskočili u brak, već ste prije toga dobro promislili i analizirali jedan drugoga, jer više od svega želite da vaš brak uspije.

Broj 2 – U braku ste samo zbog djece

Ovim brojem vlada Mjesec, a ako ste se odlučili za datum koji daje ovaj broj išli ste ili na veliko slavlje sa stotinama ljudi ili pak na malu ceremoniju unutar najužeg kruga obitelji. Prije stupanja u brak bilo vam je važno da ste i i vi i partner emocionalno dovoljno zreli, a jedan od glavnih razloga zašto ste se vjenčali jest želja za toplim domom i obitelji. No, moguće je da je ovaj brak sklopljen isključivo zbog djece.

Broj 3 – Brak iz interesa

Ako vam datum daje zbroj tri, očito je da ste u braku zbog interesa, i to vjerojatno dogovorno. No, ako od ovog braka očekujete nešto spektakularno, razočarat ćete se. Ovaj je datum pod utjecajem Jupitera što znači da ćete vi i partner imati mnogo djece, ali u vašem odnosu jako nedostaju snažniji osjećaji.

Broj 4 – Spojila vas je sudbina

Parovi koji su odabrali ovaj datum vjenčanja pod vladavinom su Saturna, i prije nego su stupili u brak dobro su promislili o tome te su odluku donijeli čiste glave i pametno. No, ovaj datum isto tako govori da vas je spojila sudbina i da će ova ljubav trajati zauvijek.

Broj 5 – Komunikacija vam je najvažnija

Ako ste odabrali ovaj datum, najvažnija od svega vam je kvalitetna komunikacija u vezi. Ovim datumom vlada Merkur, a na taj se datum najčešće vjenčaju mladi parovi koji obožavaju pustolovine i apsolutno im nikad neće biti dosadno zajedno. Puno ćete putovati.

Broj 6 – Za vas je brak nešto najvažnije

Ljubav, sreća, mir i nježnost obilježit će vaš odnos u braku, a za takvu ste savršenu kombinaciju zahvalni blagoslovu Venere.

Broj 7 – Moguće su greške i promjena plana

Ovom vezom vlada Uran, a to znači da su moguće greške i neke ne toliko mudre odluke u vašem braku. I jedan i drugi partner zahtjevat će određenu količinu slobode u vezi, a moguća su i česta iznenađenja.

Broj 8 – Seks je važan dio vaše sreće

Vi i vaš partner trudite se biti složni, a pogotovo kada je u pitanju seksualni život. Dobro se razumijete stoga ćete vrlo lako doći do skladnog odnosa, a već ste pri prvom pogledu na vašeg partnera ili partnericu znali da je to to.

Broj 9 – Neizmjerna ljubav koja pobjeđuje sve probleme

Ovaj je brak sklopljen sudbinski, a njime vlada Neptun. Iako može doći do problema, odlaska jednog partnera od kuće, emocionalnih sukoba i slično – vaša velika ljubav uvijek će pobijediti svaku prepreku.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr