banner

ZABRANJENA ZONA

Frajeri užasno mrze ovih pet pitanja i zato ih nemojte forsirati

Za neka već znate da nećete dobiti iskren odgovor, jer ga ni same ne bi dale

Ovih pet pitanja užasno nervira gotovo sve muškarce, pa biste ih svakako trebale izbjegavati postavljati. A i razmislite, biste li voljele da netko vama postavi ista ta pitanja?

Evo kojih je to pet:

S koliko si djevojaka bio prije mene?

Frajerima je jako teško odgovoriti na ovo pitanje, jer ne znaju kako ćete vi na odgovor reagirati. Ako je broj velik, možda vam se baš i neće svidjeti ako budu u potpunosti iskreni i priznaju. Ako je broj pak iznimno malen, možda vam se neće svidjeti jer očito ‘i nije baš neki frajer’. Daljnja objašnjenja nisu potrebna, mislimo da vam je jasno zašto dečki baš i ne vole ova pitanja…barem većina njih.

Sviđa li ti se moja frendica?

Ovo pitanje osim što je glupo, stvarno je i nepotrebno. Ako mu se i sviđa, kolika je vjerojatnost da će vam to stvarno priznati? A i ako je s vama, druge ga žene vjerojatno ne zanimaju. Zato – nemojte postavljati ovo i slična nepotrebno blesava pitanja.

Sviđaju li ti se moje nove balerinke?

Mislimo da već i ptice na grani znaju da muškarci mrze balerinke i da su to najružnije cipele koje su u životu vidjeli. I da su te koje ste upravo kupile najljepše na svijetu, neće im se svidjeti. Tako da, preskočite i ovo pitanje.

Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled?

Ok, ovo možda može biti slatko, ako pitanje postavljate dečku za kog znate da je romantičan i s kojim ste već dugo u vezi i jednostavno se čini prirodno. Ali, dečki inače baš i ne vole pitanja ovakvog tipa…samo ćete ih iznervirati.

Jesi li ikad prevario curu?

Postavite se u njegovu poziciju i razmislite – biste li vi njemu priznale da ste prevarile dečka u nekoj od prošlih veza? Vjerojatno ne biste. Pa zato nemojte ni njega pitati takvo pitanje.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr