Životne borbe

Family zona je, čini se, još gora od frend zone i vjerojatno ste je bar jednom iskusili

Možda to ne radimo namjerno, ali svejedno može jako boljeti

Vjerojatno vam se barem jednom u životu dogodilo da ste nekoga nenamjerno stavili u prijateljsku zonu ili ste vi završili u njoj. Sami pojam ‘friend-zone’ označava situaciju kada prijatelja ne doživljavate kao potencijalnog dečka, iako bi on to možda htio.

Bez obzira što ga ne gledate na romatičan način, još ga uvijek želite u svom životu jer je dobra osoba. Međutim, navodi Her, na internetu se raširio još jedan pojam koji upućuje da bi s nekom osobom ipak ostali samo u prijateljskim vodama, ali osjećaj koji izaziva može biti gori od onog nakon saznanja da ste u friend zoni.

Kad vas potencijalni dečko doživljava kao sestru

Radi se o family zoni ili obiteljskoj zoni, a Urban Dictionary je opisuje ovako: “Slična je kao i prijateljska zona, ali s jednom razlikom. Djevojka koja te smjestila u obiteljsku zonu smatra te tako dobrim prijateljem da si joj skoro kao brat ili otac. Svejedno. Spavanje u istom krevetu s tom djevojkom za nju nije ništa posebno jer ona to shvaća kao dijeljenje kreveta s bratom. Sarah: “Hvala ti što brineš o meni. Ti si kao moj veliki brat.” Jacob: “Odlično. Volim obiteljsku zonu.””

Iz ovoga možemo zaključiti da je obiteljska zona definitivno gora od prijateljske jer spavanjem u nečijem krevetu ne dobivate ništa. Još ako vam frajer prizna da ste mu baš kao sestra, to je kao da vas je zalio ledenom vodom. Ali eto, ne možemo uvijek očekivati da ćemo se i mi svidjeti nekome u romantičnom smislu kao što se taj netko sviđa nama. Život ide dalje, bilo u obiteljskoj ili prijateljskoj zoni.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr