Stručnjaci savjetuju

Evo zašto je važno da budete sebični, ali zajedno

Staviti sebe i svoje prioritete na prvo mjesto znači biti svjestan sebe i svojih potreba, ali je jednako važno pažnju posvetiti i vašoj vezi

Svi već dobro znamo koliko je važno brinuti o sebi. Udovoljiti sebi i svojim potrebama uvijek je bilo na listi prioriteta. Na taj način imamo kvaliteniji život i zdraviju sliku o sebi. No, što ako niste sami već svoj život dijelite s jednom dragom osobom bez koje ne možete, barem trenutno, zamisliti život? Biste li trebali isključivo se brinuti samo o svojim potrebama, neovisno o partnerovim željama i potrebama ili djelovati zajedno u sinergiji? Stručnjaci savjetuju, budite sebični, ali zajedno.

Čvršći i bolji odnos

To podrazumijeva da vi i vaš partner na prvo mjesto stavite potrebe vaše veze. Primjerice, tako ćete odgoditi odlazak na rođendan vašeg prijatelja kako biste vi i vaš partner obavili veliki i važan razgovor koji stalno odgađate. Ili ćete zabraniti držanje mobitela u spavaćoj sobi kako biste se mogli povezati više na emocionalnoj razini i posvetiti si pažnju međusobno na neke druge načine.

Drugim riječima, što više vremena posvećujete lijepim stvarima u kojima možete zajedno uživati i što više razgovarate o svemu što se događa u vašoj vezi, odnos koji imate će biti puno čvršći i bolji, piše Pure Wow.

Dogovorite vrijeme za seks, meditirajte ili vježbajte zajedno, otiđite u kino ili preskočite ručak s roditeljima i isplanirajte izlet za samo vas dvoje. Ukratko, napravite sve što je potrebno kako biste bili zajedno i vrijeme koje imate na rasploganju posvetili vašoj vezi.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr