Slažete se?

Dečki su priznali u čemu smo im najljepše (i ne, nije riječ o suknjama, štiklama i skupim haljinama)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 19:00 21.05.2017 / Rubrika:
Foto: g-stockstudio/thinkstock
0

Ključ je zapravo u jednostavnosti

Nije sve u našminkanom licu, besprijekornim frizurama i skupocjenim krpicama, iako ponekad to zaboravljamo. A s time će se složiti i dečki, koji nas zapravo, potpuno su iskreno priznali, najviše vole vidjeti u najjednostavnijim izdanjima.

Evo što dečki vole vidjeti na nama i u čemu smo im stvarno najljepše. Nekoliko njih ispričalo je svoja iskustva i mišljenja za Your Tango.

No, naravno, to ne znači da ćemo se sad prestati sređivati i šminkati, ovo je samo dobar podsjetnik da ne moramo uvijek biti super napete oko tih stvari, jer na kraju krajeva stvarno nisu toliko bitne.

1. Stara majica

“Shvatio sam da sam se zaljubio u nju kad sam je vidio kako stoji u kupaonici u mojoj staroj, iznošenoj kratkoj majici.”

2. Lijepi par traperica

“Znam da zvuči dosadno, ali kad se moja djevojka pojavila na našem drugom spoju u jednostavnim trapericama, to me nevjerojatno uzbudilo. Uvijek sam je viđao sređenu i u haljinama, ali traperice su sve podigle na neku višu razinu, onu gdje možemo biti potpuno opušteni zajedno. Bila je skroz otvorena i spremna na sve, a i guza joj je odlično izgledala u njima.”

3. Džemper-haljina

“Postanem potpuno frik pored djevojke u džemper haljini. Samo se želim maziti s njom, jer izgleda jako mekano i ističe sve njene obline.”

4. Moja djevojka u vjenčanici

“Haljina je sama po sebi bila lijepa, da, ali kad sam nju vidio u toj haljini, nešto me pogodilo i pomislio sam: ‘Ovo se stvarno događa. Obećaje mi se zauvijek. Ova prekrasna djevojka želi se udati za mene! Kako se to dogodilo?’ Preplavile su me emocije, najblaže rečeno. Da, ja sam bio ‘taj frajer’ koji je iznenada zaplakao.”

5. Preveliki džemper

“Moja djevojka je nosila jedan neki dan i izgledala je slađe od kutije pune štenaca.”

6. Jednostavna crna haljina

“Za blagdane smo imali party na poslu i jedna kolegica došla je obučena u haljinu i svi su bili apsolutno oduševljeni. Izgledala je sjajno, ali radilo se zapravo o jednostavnoj crnoj haljini od pamučnog materijala, onog od kojeg izrađuju majice. Nije bila ni prekratka ni ništa tome slično. Ali inače nikad nije nosila haljine, pa nas je iznenadilo da uopće posjeduje jednu. Bilo je lijepo vidjeti njenu drugačiju stranu.”

7. Jednodijelni kupaći kostim

“Moja je supruga bila užasno nesigurna u sebe mjesecima nakon što je rodila našeg sina, iako sam joj neprestano govorio da je prekrasna. Godinu dana kasnije bili smo na plaži i kad je obukla kupaći kostim to me jako razveselilo – ne zato što joj je tijelo bilo savršeno isklesano, već zato što je izgledala potpuno opušteno i što je opet imala samopouzdanja. Bio je to lijep kostim kojeg je godinama nosila, ali u tom mi je trenutku bio baš posebno lijep. Opet je izgledala sretno u vlastitom tijelu i to je bilo stvarno predivno.”

8. Majica razvučenog ovratnika

“Ne ona majica s rupama, nego ona majica kojoj je ovratnik rastegnut tako da joj se vide ramena i ključne kosti…kako god da se te majice zovu. To mi je prekrasno. Djevojka u koju sam zaljubljen nosila je takvu majicu prošli tjedan i bio sam prilično neugodan i blesav pored nje, iako smo inače potpuno opušteni jedno pored drugoga.”

9. Majica bez rukava, otvorenih leđa

“Ovime ću se pokopati, ali – djevojka s kojom sam izgubio nevinost nosila je sjajnu majicu bez rukava otvorenih leđa i crne hlače sa zatvaračem na stražnjoj strani, tange i visoke pete. Sve to skupa bilo mi je nevjerojatno privlačno – kao da sam mogao vidjeti više njene kože nego kad smo bili goli. Zbog toga me na neki način privlače majice ispod kojih ne treba nositi grudnjak, potpuno sam zavolio taj trend.”

10. Sve u čemu joj mogu vidjeti preslatku guzu

“Moja djevojka nosila je pregaču svezanu oko vrata, a koja joj je prekrivala samo prednji dio tijela, dok se stražnji dio malo nazirao, i mogao sam vidjeti njena gola ramena, leđa i njenu guzu… Bio sam prilično očaran. Nisam mogao razmišljati cijelo vrijeme kad sam bio pored nje, čak i kad je bila dosta udaljena od mene…”

Piše: Žena Net / Vrijeme: 19:00 21.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr