Ispovijest

‘Da, radije biram masturbaciju nego seks sa svojim suprugom. Evo zašto’

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:40 17.06.2017 / Rubrika:
0

Žena je otvoreno ispričala zašto više voli masturbirati nego stvari u seksu prepustiti svom suprugu te kako im je prijateljstvo nenadano spasilo već prilično propali brak

“Volim seks, ali kad bih morala birati između toga da diram samu sebe ili da dopustim svom suprugu da me dira, radije bih odabrala prvu varijantu. Nakon gotovo 20 godina braka stvarno više nisam bila tiha oko toga što želim, a što ne želim u spavaćoj sobi i nisam se libila raditi nešto sama, ako mi je tako najbolje odgovaralo. No, znati ovu činjenicu o samoj sebi nije bilo toliko lako.

Moj suprug i ja upoznali smo se kad nam je bilo 16 godina i vjenčali smo se dvije godine kasnije. U prvim godinama braka, kad smo tek otkrivali što želimo u seksualnom smislu i otkrivali same njegove čari, masturbirala sam u tajnosti. I nije to značilo da su naše misionarski pozicionirane romanse bile loše; samo mi to nije bilo dovoljno da me odvede gdje bi me trebalo odvesti. Nisam htjela povrijediti njegov ponos i reći mu da nikad ne svršim kad se seksamo, a kad sam mu ranije pokušala pokazati kakvi mi dodiri najviše odgovaraju, završila sam s oteklim klitorisom, a njemu je ostao otekli ego. Pa sam zbog svega toga svoje seksualne frustracije držala zaključanima u sebi. Čim bi moj suprug iskočio iz kreveta kako bi se ‘očistio’ u kupaonici, ja bih brzinski i tiho samu sebe dovela do orgazma.

Godinu dana nakon što sam redovito održavala svoje masturbacijske sesije, moj me suprug iznenadio prerano išetavši iz kupaonice. Kad je ušao u sobu, uhvatio me kako se samozadovoljavam.

‘Izgledao je prilično zbunjeno’

“Što to radiš?”, upitao me.

Na rubu orgazma, pokušala sam nekako sakriti očite tragove, ali njemu je sve bilo jasno. Kroz teško i tiho disanje, nekako sam pokušala spasiti trenutak i rekla kako sam jednostavno još bila raspoložena, pa sam nastavila sama. Iako je izgledao prilično zbunjeno, prihvatio je moje objašnjenje. Tog mi je Božića poklonio moj prvi vibrator. Prihvatila sam njegov poklon s velikim ushićenjem i shvatila da je moje seksualno zadovoljstvo moja odgovornost.

Iako o tome nikada nismo razgovarali, ja sam bila uvjerena da je moj suprug svjestan činjenice da nisam ispunjena i zadovoljna. Kad bih zgrabila svoju seks igračku u istom trenutku kad bi on svršio, nije se bunio. Umjesto toga bi mi nježno ljubio grudi i dopustio mi da sama ‘završim posao’, a time je uspostavio ono što je kasnije postala naša seksualna norma.

‘Nakon više od četiri godine braka, odlučili smo se razdvojiti’

Ali naš se seksualni život vrtio u krug, stalno smo iznova i iznova ponavljali iste pokrete – a u jesen, pete godine našega braka, suprug i ja smo se razdvojili. Do tada smo imali dvoje djece i većinu smo vremena provodili svađajući se, ili smo pak bili previše umorni da bismo uopće i dotaknuli jedno drugoga. I dok sam već lagano naslućivala da nam se bliži kraj, odlučila sam se (prilično naivno) okrenuti vjeri kako bih pokušala popraviti stvar. Možda bih mogla nazvati sudbinom to što su upravo u tom trenutku na naša vrata pokucale dvije misionarke Mormona s porukama spasenja i blagoslovom vječne obitelji.

Dala sam sve što sam imala u taj duhovni razgovor. Bila sam odlučna slijediti put koji mi je obećavao sretnu budućnost za moj brak, a na dan krštenja onaj sam vibrator bacila u smeće. Odbacila sam Sotonu i orgazme sa strane i čekala Boga da moj brak učini rajem na zemlji. I da, ne baš previše iznenađujuće, taj trenutak nikada nije stigao. Nekoliko mjeseci kasnije, predali smo papire za prijateljsko ‘razdvajanje’, a ja sam se s djecom preselila u susjednu saveznu državu kako bih krenula ispočetka.

‘Vjera mi baš i nije pomogla onako kako sam očekivala’

U svom sam novom stanu Bogu odlučila pokazati srednji prst tako što sam masturbirala do mile volje jednom kad bi klinci otišli na spavanje. Ti su orgazmi bili najbolji koje sam ikada osjetila. I formalno sam prekinula svoju vezu s religijom, nedugo nakon toga, te sam tako prigrlila slatki užitak seksualnog zadovoljstva, pa čak i ako je to značilo vječno prokletstvo.

U mom samačkom životu ponovno sam se počela upoznavati s dejtanjem i neobaveznim seksom, što je podrazumijevalo mnogo depiliranja (stvarno mnogo depiliranja) i upoznavanje s različitim vrstama seksa za koje nisam ni znala da postoje. A seksualna edukacija koju sam dobivala zauzvrat sve je one moje nevoljke susrete s britvicom učinilo vrijednima.

‘Shvatila sam da obožavam oralni seks i da nisam imala pojma što propuštam’

Tijekom tog sam razdoblja naučila koliko zapravo obožavam oralni seks. Moj suprug nikad se nije potrudio ni pokušati me oralno zadovoljiti, a upravo zbog toga nisam ni znala što točno propuštam. Jednom kad sam uspjela ušutkati onaj glas u glavi koji mi je govorio: ‘Ali što ako nemaš dobar okus ili mirišeš čudno?’ – pronašla sam onaj osjećaj oslobođenja. Više nisam trebala (niti sam htjela) masturbirati odmah nakon seksa, zato što sam bila zadovoljena. Odjednom sam shvatila da imam pravo očekivati jednaku količinu užitka koliku osjeća i moj partner, i bilo je nevjerojatno.

Tijekom vremena u kojem smo bili razdvojeni, niti ja niti moj suprug nismo učinili potrebne korake kako bismo finalizirali naš razvod. Često smo razgovarali – čak i o odnosu u kojem smo se trenutačno nalazili, ali nikad nismo prešli granicu razgovora niti zalutali u sferu seksualnoga i detalja vezanih uz to. No, postali smo bolji prijatelji i nekako općenito otvoreniji u komunikaciji jedno s drugim. I onda se, kao u jednom od onih raspleta o kojima čitate u romanima Jane Austen, dogodilo to da je naše prijateljstvo preraslo u ljubav i tako smo se u našoj sedmoj zajedničkoj godini ponovno povezali i odlučili našem zajedničkom životu dati još jednu priliku.

‘Pomirili smo se. A zatim mi je priznao da me prevario prije našeg vjenčanja’

Ipak, stare navike teško umiru, i dok je naša mentalna i emocionalna povezanost bivala sve snažnijom, naša seksualna kemija ponovno je bila na nuli. Kao i ranije, naše aktivnosti nakon seksa izgledale su tako da se on igrao mojim grudima, a ja bih svršila sama sa sobom.

Uplašena da nešto ne krene po krivu ili da me ne odbije, nikad svom suprugu nisam imala hrabrosti reći da želim da me oralno zadovolji. Iako je to bilo nešto što sam neopisivo trebala. Također ga nisam htjela povrijediti niti sam htjela da misli kako su njegove seksualne vještine išta manje od genijalnih. I tako sam šutjela i nastavila s energičnim masturbacijama još gotovo cijelo desetljeće.

Je li bilo trenutaka kada sam ga pokušala navesti na pravi smjer? Naravno. Ali kako je tih nekoliko mojih pokušaja završilo bezuspješno, jednostavno sam se pomirila s činjenicom da moram prihvatiti naš seksualni život onakav kakav jest.

A zatim je moj suprug napravio nešto izvanredno i uspio u potpunosti obnoviti naše zajedničko seksualno iskustvo tijekom cijelog tog procesa. U onome što se na prvu činilo tek kao priznanje rođeno iz krivnje, moj mi je suprug priznao da je imao aferu s drugom ženom tri mjeseca prije našeg vjenčanja. Nisam bila ljutita zbog neobavezne afere koju je imao prije nego smo izrekli bračne zavjete, već sam bila ljutita što je toliko dugo lagao i skrivao tu informaciju od mene. Svađali smo se, ja sam plakala, a kad sam se konačno uspjela smiriti, pomislila sam – on nije jedini koji u ovom braku čuva tajnu.

‘Rekla sam mu da mrzim naš seksualni život. Odlučili smo poraditi na tome’

Ohrabrena tom realizacijom, odlučila sam s njime podijeliti svoju tajnu jednom kad su se strasti malo stišale. U prilično kompliciranom razgovoru priznala sam mu koliko zapravo mrzim naš seksualni život.

Očekivala sam da će moj suprug poludjeti od bijesa, da će me odgurnuti od sebe ili se osjetiti iznevjerenim. Nije se dogodilo ništa od navedenog. Umjesto toga, uhvatio me za ruke, pogledao u oči i obećao mi da će to promijeniti.

Nakon što su se i moj i njegov ego ohladili, vratili smo se na popravljanje situacije u našoj spavaćoj sobi. Bili smo puni neke nove nade, a ja sam iskoristila vještine masturbacije kako bih mu pokazala što točno volim. Stvarno je htio naučiti, a i bio je dosta brz u tome.

Seks s mojim suprugom se transformirao gotovo u trenutku. Neko smo vrijeme bili poput tinejdžera, seksali bismo se svaki dan, a kasnije bismo se smijali jedno drugome u naručju i pričali o tome što sve još moramo naučiti. Kao i kod mnogih ljudi u dugogodišnjim vezama, taj je avanturistički duh ubrzo splasnuo, a zamijenila ga je naša sigurna, ali ovaj put mnogo više zadovoljavajuća rutina seksa nekoliko puta mjesečno.

I pomislili biste kako me ovakav razvoj događaja natjerao da se odreknem vlastitih prstiju i nikad više ne pomislim na masturbaciju, ali bili biste u krivu.

‘Ipak, nakon svega, i dalje radije biram masturbaciju nego seks s njim’

Seks zahtijeva mnogo posla. Od kupanja, do brijanja, pa mazanja kremama, pa brige o tome da su oba partnera slobodna i dobro raspoložena – malo je mjesta za spontanost. Također, moram biti dovoljno opuštena da bih mogla samo tako leći i prepustiti se nekome da me zadovoljava, a to nije toliko jednostavno kao što možda zvuči.

Ponekad samo želim okusiti orgazam, a ne želim biti previše nametljiva i gnjaviti svog supruga time da me oralno zadovolji, ili mi se ne da juriti u kupaonicu i provjeravati jesam li dovoljno precizno obrijana ondje dolje. Ili, drugim riječima, ponekad sam jednostavno previše sebična i lijena da bih, pored seksa sa samom sobom, odabrala seks s njim.

Ako pak mislim da sam spremna proći sve te nabrojene rituale kako bih svoje tijelo pripremila za nevjerojatno uzbudljiv seks sa suprugom, onda to jednostavno napravim. I uvijek znam da će biti odlično. Masturbacija je sada napokon postala ono što je oduvijek trebala biti; dodatan način zadovoljavanja, a ne tužni mehanizam koji mi je trebao zamijeniti ‘onu pravu stvar’. Ali, ipak, i danas bih radije odabrala dodirivati samu sebe nego klasičan seks (i na taj način izbjegla neugodno peckanje koje se javlja dan nakon brijanja).”

Izvor: Elle

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:40 17.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr