PROVJERENO

Da ne misli da ga ne volite: Muškarci vole čuti kompliment, a s ovih osam ne možete pogriješiti

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 19:01 20.10.2016 / Rubrika:
Foto: Samuel Hearn/Flickr
0

Vaš će muškarac biti oduševljen ovim komplimentima

Svako od nas voli s vremena na vrijeme čuti pokoji kompliment. To nam podiže samopouzdanje, čini nas sretnima i tjera nas naprijed. No, jeste li se ikada zapitale koji komplimenti najviše uzbuđuju muškarce?

Još je Marilyn Monroe davno rekla da – muškarac koji može nasmijati svoju ženu, može sve, i to je apsolutno točno, ali smisao za humor samo je jedna od osobina kojom se dečki ponose.

Evo još nekih komplimenata koji dižu ego vašem muškarcu i koje biste mu češće trebale govoriti (ako je zaslužio, naravno):

‘Nitko me ne može nasmijati kao što ti možeš’

Da još jednom ponovimo – muškarci obožavaju činjenicu da su nam smiješne njihove šale. Ali ovaj kompliment sročen na ovakav način značit će mu puno više nego da mu jednostavno kažete: “Smiješan si”. Budite kreativne.

‘Tvoji mi savjeti zaista pomažu’

Muškarci se vole osjećati snažno, a nema im ništa draže od činjenice da su nam pomogli nekim svojim savjetom. Također, ovako ćete im dati do znanja da zaista slušate kada vam nešto govore.

‘Vježbao si? Sviđa mi se kako izgledaš’

Realno, svatko od nas voli primiti kompliment na račun izgleda, pa tako ni muškarci nisu neka iznimka. Pohvalite njihove mišiće ili barem činjenicu da se trude izgledati što bolje. A možete pohvaliti i njihov pivski trbuščić, ako vam se sviđa!

‘Napaljuješ me’

Mislim da ovo ne trebamo previše objašnjavati. Ako prilikom predigre iskoristite ovu rečenicu, time ćete mu dati do znanja da je ono što radi dobro. I da, seks će biti još bolji.

‘Tako si dobar u…’

Čak i ako je dobar i vješt u slaganju sendviča, ili pak u igranju nogometa, vašem će muškarcu puno značiti da mu to date do znanja. Dečki se vole ponositi svojim vještinama, kakve god one bile.

‘S tobom se osjećam sigurno’

Čak i ako volite biti neovisne žene koje sve mogu same, vašem će muškarcu biti drago čuti da vam je on ipak zaštita u najtežim trenucima i da ste uz njega najsigurnije na svijetu (čak i ako ste vi te koje ubijate paukove u vezi).

‘Jako se dobro ljubiš’

Ovo je definitivno klasik s kojim ne možete pogriješiti.

‘Presretna sam što imam ovako pametnu osobu pored sebe’

S ovim ćete ih kupiti, jer ovakva iskrena rečenica jednostavno ne može proći nezapaženo.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 19:01 20.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr