Ispovijest

‘Biti vjeran znači da ljubav prema jednoj osobi pobjeđuje želju za bilo kojom drugom osobom na svijetu’

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:24 21.07.2017 / Rubrika:
Foto: zelah_w/flickr
0

Ovo je priča o tome što zapravo znači biti vjeran. Biti vjeran ne znači samo ne varati u vezi. Bitnu ulogu igraju i mnoge druge stvari, a u tekstu ćete saznati koje su to

“Biti vjeran znači puno više od ne diranja drugog dečka. Znači i mnogo više od spavanja sa samo jednom osobom, ljubljenja samo jedne osobe i podrške samo jednoj osobi.

Neka svi znaju da si u vezi

Biti vjeran znači obrisati svoj Tinder profil i sve druge aplikacije za spojeve jer ih više ne trebaš. Ne trebaš više opciju seksa na jednu noć ili rezervni plan. Sada si sretna sa osobom s kojom si u vezi i nikada ga ne bi prevarila.

Biti vjeran znači stati na kraju flertanju koje je krenulo predaleko. Znači reći dečku koji ti se nabacuje da si u vezi. Znači obznaniti mu da nisi zainteresirana umjesto uživanja u pažnji i navođenja na krivi put.

Biti vjeran znači držati vjenčani prsten na prstu ili status veze staviti vidljiv svima na društvenim mrežama kako bi svi znali da si u vezi. Biti vjeran znači ne navoditi druge dečke da misle kako si sama kako bi ti se mogli javljati i podizati samopouzdanje.

Ne radi krive stvari

Biti vjeran znači biti iskren s partnerom oko činjenice da si pobjegla pod pauzom za ručak naći se sa svojim bivšim dečkom ili da te neki dečko za šankom pitao za broj. Ovo znači biti otvoren, čak i kada istina nije baš ugodna. Osoba s kojom si u vezi zaslužuje znati što se događa. Biti vjeran znači biti svjestan što tvoj partner ne voli kada radiš i ne raditi to.

Naravno, možeš slati drugima poruke. Možeš lajkati drugima slike i statuse, možeš imati prijatelje oba spola. Ali ako počinješ skrivati poruke od svojeg partnera jer znaš da će se naljutiti ako dozna o čemu si se dopisivala s drugim dečkom nešto nije u redu. Ako tretiraš prijatelja kao svog dečka isto tako bi trebala razmisliti o svojoj vezi.

Možda ovime ne varaš tehnički svoju bolju polovicu, ali vrlo si blizu toga. Dovoljno blizu da bi se on mogao početi brinuti. Dovoljno blizu da povrijediš osobu koja te voli više od ičega. Zapamti, biti vjeran znači više od ne spavanja s drugom osobom.

Biti vjeran znači da ljubav prema jednoj osobi pobjeđuje želju za ijednom drugom osobom na svijetu. Znači da si odlučila kako si pronašla osobu s kojom želiš provesti ostatak života i nećeš učiniti ništa da to dovedeš u ikakvu opasnost.”

Izvor: Thought Catalog

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:24 21.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr