Zvijezde znaju

Bikice se lijepe na nestabilne frajere, a Škorpionke na samotnjake: Zbog čega te privlači određeni tip frajera?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 18.11.2017 / Rubrika:
Foto: Sean McGrath/Instagram
0

Možda je tvoj tip muškarca zapravo totalno pogrešan

‘Što zračiš, to privlačiš’ vrijedi u puno slučajeva, međutim nije neuobičajeno da privlačiš određene ljude upravo zbog toga što nesvjesno zračiš snagom, avanturom ili pak nesigurnošću. Žene određenih horoskopskih znakova privlače muškarce koji su im sušta suprotnost, dok druge biraju potpuno iste.

Ovan – netko sasvim drukčiji

Ovnice obično pršte samopouzdanjem i vole dominirati u vezi. Zapravo je zanimljivo kako zbog toga privlače muškarce totalnog suprotnog karaktera koji se neće buniti ako žena drži glavnu riječ. Nimalo.

Bik – netko nestabilan

Bikice se možda čine jednostavne, ali one to nikako nisu. Mrze kompliciranja, ali upravo zbog toga što pokušavaju biti organizirane i odgovorne, privlače nestabilne tipove kojima očajnički treba mir i balans.

Blizanci – netko pomalo tajnovit i otvoren

Nema toliko nepredvidljivog znaka u zodijaku kao što su Blizanci. Blizančice su u jednom trenutku vesele i zaigrane, a u drugom potpuno hladne i distancirane. Njima treba konstantni poticaj pa privlače avanturistički nastrojene muškarce s dozom tajnovitosti koja Blizančice drži zainteresiranima.

Rak – netko totalno neočekivan

Račice brinu o svima oko sebe i jako su pažljive, ali to ne zna svatko cijeniti. Nerijetko privlače muškarce koji ih uzimaju zdravo za gotove i koje one onda brzo strpaju u friend-zonu. Ipak, dogodi se da je upravo ta osoba njihov budući životni partner.

Lav – netko potpuno odan

Lavice prilično imaju sreće jer nekako uvijek uspiju naći muškarca koji će sve učiniti za njih, čak i na svoju štetu. Po prirodi su glasne, dominantne i snažne što neodoljivo privlači suprotni spol.

Djevica – netko koga treba ‘popraviti’

Kao što sve u svom životu vole popravljati, Djevice isto vole i s muškarcima koji im to ne zamjeraju. Zapravo jedva čekaju da nalete na neku Djevicu koja će se brinuti o njima i na koju se mogu osloniti.

Vaga – netko tko balansira između osjećaja i činjenica

Bez obzira što im ime sugerira harmoniju, Vage i nisu toliko izbalansirane. Upravo zato nalijeću na ljude koji mogu izvući najbolje od onog što im govori srce, ali i ono što im predlaže mozak.

Škorpion – netko tko voli biti sam

Škorpionke jako cijene vrijeme provedeno u društvu same sebe pa podsvjesno traže muškarce koji im neće raditi pritisak i neće zahtijevati da im se one potpuno posvete.

Strijelac – netko tko ih može ukrotiti

Ove divlje avanturistice uvijek su u pokretu, ali neprestano upoznaju frajere koji bi ih najradije spustili na zemlju i uz koje bi se mogle skrasiti. Netflix i čaša kakaa njima nije pojam zabave pa se zbog toga često svađaju sa svojim partnerima.

Jarac – netko tko ih nasmijava

Jarčice vole kontrolu, organiziranost i marljivost, ali im je to u jednu ruku izvor stresa. Što je najbolji lijek protiv ove moderne bolesti? Smijeh. Da, i one se žele opustiti pa biraju muškarce koji su prirodni zabavljači.

Vodenjak – netko egoističan

Najčešći plijen narcisa su upravo Vodenjačice jer se prema svima trude biti dobre i spremne su pomoći u svakom trenutku. Muški sociopati lako prepoznaju dobro srce koje svima vjeruje.

Ribe – netko tko treba pažnju

Ribe nisu očajne u potrazi za pažnjom, ali očito privlače takve pojedince i to zbog svoje darežljive i neiskvarene prirode. Spremne su dati sve i upravo im ta osobina priskrbljuje mnoštvo emocionalnih vampira.

Izvor: Curiousmindmagazine

 

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 18.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr