Hoćete li isprobati?

Ako vam je dosadio divlji seks, pokušajte vratiti strast u spavaću sobu uz ovih sedam jednostavnih savjeta

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 08.12.2017 / Rubrika:
Foto: you me / flickr
0

Zapravo je jako jednostavno, slažete se?

Ako si jedna od onih koja baš i ne preferira divlji seks, već više voliš da sve ide nekako polako, da bude mirnije i romantično, postoje načini kako među plahte ponovno uvući strast i vođenje ljubavi učiniti većim užitkom nego što je to možda, barem za vas, trenutno. Evo o čemu se radi, možda bi vas ovih sedam savjeta moglo zanimati.

1. Partnera gledajte u oči, nemojte zujati uokolo

Ako ne želite skrenuti i mislima odlutati na neko drugo mjesto, već se u potpunosti prepustiti trenutku strasti sa svojim partnerom, pokušajte ga gledati ravno u oči. Ali ne na onaj čudan i napadan način, već neka ti pogledi budu iskreni, romantični i povremeni.

2. Neka početak bude laganiji


Nemojte se doslovno odmah ‘bacati’ na posao, već strast pokušajte graditi postepeno. Počnite s laganijim ljubljenjem, zagrljajima, dodirima…

3. Pokušajte razmišljati kao tinejdžeri

Nemojte dopustiti da vam seks postane dosadan samo zato što više ne znate razmišljati na način na koji ste razmišljali kad ste bili mlađi. Neka vam seks ne bude tek obaveza, već način da se dodatno povežete sa svojim partnerom. Pokušajte razmišljati kao ludi, zaljubljeni tinejdžeri i to će u vaš ljubavni život zasigurno ponovno unijeti malo one romantične strasti koja vam nedostaje.

4. Zašto bi poljupci trebali biti rezervirani samo za usne?

Pronađite neki novi dio njegova tijela koji ćete obasipati poljupcima, jer to ne moraju nužno i baš uvijek biti usne…

5. Uzdasi su bitni, obratite pažnju i na njih

Dišite zajedno s partnerom i pokušajte dotaknuti njegova prsa kako biste mu osjetile otkucaje srca.

6. Umjesto dirty talka isprobajte šaputanje

Nemojte izvikivati one prostote koje vam već idu na živce. Probajte mu u uho šapnuti nešto lijepo, nešto malo romantičnije, ali u isto vrijeme i strastveno i uzbudljivo.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 08.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest

‘Izgubila sam zaručnika tijekom putovanja na Tajlandu, a par dana nakon i naše nerođeno dijete’

Shannon Leone Fowler spistateljica je i biologinja iz Kalifornije. Kao vrlo mlada izgubila je supruga tijekom putovanja na Tajlandu, ubila ga je kubomeduza. Nekoliko dana prije toga su se zaručili, a kasnije je saznala da je u to vrijeme bila i trudna. Tijekom tih stresom, šokom i tugom obilježenih dana, pobacila je i izgubila dijete. Kasnije je o svemu napisala knjigu, a ovo je jedan dio njene priče

Povratak na Net.hr