Najbaksuzniji toreador na svetu: Bik mu zabio rog pravo u zadnjicu (VIDEO) (FOTO)

A u aprilu mu je rog probio mošnice i prodro u trbušnu duplju nakon čega je operisan

Tokom borbe sa bikom u areni Las Venatas u Madridu toreador Rafael Sero gadno je nastradao: životinja teška gotovo 500 kg ubola ga je u zadnjicu i natakla na rog, da bi zatim vitlala njim i bacala ga u vazduh kao krpenu lutku, navodi Blic.

Da stvar bude još gora, 23-godišnji Sero, koji važi za zvezdu u usponu među španskim toreadorima, u arenu se vratio tek pre par nedelja, jer se do skora oporavljao od povrede stomaka koju je zadobio u aprilu, i koja je pretila da mu ozbiljno ugrozi karijeru.

Tom prilikom, rog bika mu je probio mošnice i prodro u trbušnu duplju, tako da je morao da bude operisan i sve do skora se oporavljao.

Uprkos nedavnim povredama, u arenu se, međutim, vratio samopouzdano, objavljujući na svom veb sajtu da očekuje “divno veče”.

Međutim, kada je pokušao da u okretu izbegne bika koga je prethodno izazivao, ovaj ga je, naime, ubo u zadnjicu i natakao na rog, da bi ga zatim bacio u vazduh, i ubo u leđa kada je pao.

Tog dana, u areni je očigledno bikovima išlo bolje nego ljudima, jer je i Serov kolega, Sebastijan Riter, dva puta uboden u nogu i morao je da se povuče iz borbi.

Uprkos svemu, Sero ne planira da odustane, a dosadašnje bolne okršaje sa bikovima na svom sajtu opisuje kao najveće “izazove “u svom životu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr