Devojčica prešla granicu sa pasošem jednoroga (FOTO)

Turski policajac nije primetio razliku

Devetogodišnja devojčica iz Velike Britanije Emili Heris uspela je da prođe carinu u turskoj Antaliji sa pasošem-igračkom koji je sama napravila.

Carinik ne samo da nije primetio da je pasoš lažan i da umesto slike devojčice stoji fotografija njene lutke jednoroga, već je devojčici lupio pečat i pustio je da prođe dalje.

Ova nesvakidašnja situacija dogodila se kada je porodica Heris krenula na letovanje u Tursku. Kada su stigli do carinika roditelji nisu primetili da je devojčica predala pasoš-igračku umesto pravog dokumenta.

Nisam primetila da je reč o njenom izmišljenom ‘pasošu, dok nismo došli pred carinike. Kada sam stavila sve na pult sledila sam se. Mislila sam da će početi da nas ispituju. Taj ‘pasoš’ moje kćerke čak nije ni izgledao kao pravi. Ima neku sličicu zlatnog medvedića na prvoj strani i nije ni iste veličine kao naši pravi pasoši – ispričala je Niki Heris, majka devojčice, prenosi The Sun.

Osalo je nejasno da li se turskom cariniku toliko smučio posao da više i ne gleda pasoše ili je samo bio dobro raspoložen i jednoroga častio pečatom.

Povratak na Net.hr