Ako tražite dobro očuvana kola, na pogrešnom ste mestu (FOTO)

I ne pokušavajte da spustite cenu!

Jedan Britanac ponudio je svoj Mercedes-Benz E320 CDI iz 2000. godine na prodaju preko sajta e-Bay i na vrlo neobičan način – više ga je kudio nego hvalio, ali je na kraju za njega tražio 176.000 evra.

Na automobilu, pored njega i u gepeku pozira punačka supruga vlasnika nemačkog automobila.

Ako tražite besprekorni, dobro očuvan primerak Mercedesa E320 CDI…na pogrešnom ste mestu“, upozorio je duhoviti prodavac, a prenosi Novi magazin.

Od kada se nalazi u mom vlasništvu, automobil je korišćen za obične i reli trke, više puta je udaran, ubio je tri jelena, dok je enterijer više puta uništen, da ne pominjem da je moja supruga udarila zadnje krilo nogom kada sam joj rekao da bi trebalo ponekad da pojede salatu. Podizači odlično funkcionišu, tako da nećete ni primetiti da klima urađaj ne radi“, nastavlja iskreni prodavac.

Ne pokušavajte da spustite cenu – znamo šta fali automobilu, prešli smo 65.000 kilometara u njemu. Samo ozbiljne ponude! Još jedna stvar – o debeljuci sa slika možemo da pregovaramo, od vas zavisi da li ćete je dobiti uz kola“, završio je Englez verovatno najbizarniji oglas za prodaju automobila ikada postavljen.

Povratak na Net.hr