Zima na Peščenici

Tijekom školske godine veliki broj djece je uključen u rad raznih tečajeva i radionica u Centru, a za vrijeme školskih ferija javlja se problem što s djecom u periodu dok roditelji rade.

Potaknuti razgovorom s roditeljima Centar već godinama organizira program koji popunjava ovu prazninu.

Ovaj program je namijenjen djeci od 1. do 6. razreda osnovne škole.

Zimski campus će se održati od 4. do 8. siječnja 2010. radnim danima (od 9.30 do 14.30 sati), kako bi djeca mogla provoditi vrijeme kreativno, zabavno i zdravo dok roditelji rade.

U dramskoj radionici će se svaki dan po dva sata raditi sa stručnim voditeljem metodom igrom, vježbicama i improvizacijama do šaljivog igrokaza s kojim će ova grupa djece nastupiti u prgramu Fašnik na Peščenici, 23. veljače 2010. u Kulturnom centru Peščenica.

U športsko- plesnoj radionici će djeca upoznati i savladati osnove CAPOEiRE.

U likovnoj radionici će se svaki dan po dva sata uz pomoć stručnog voditelja ideje i likovni radovi postupno pretvarati u scenografiju, rekvizite i kostime za program Fašnik na Peščenici u Kulturnom centru Peščenica.

Boravak na otvorenom biti će ispunjen igrama na snijegu (ako ga bude).

Mjesto održavanja su prostori Kulturnog centra Peščenica, igralište i park na Moslavačkom trgu i drugdje. S djecom će raditi dramski pedagog, likovni pedagog, sportsko-plesni pedagog ( trener capoeire),uz koordinaciju i asistenciju stručnih suradnika Kulturnog centra Peščenica.

Ovaj program je besplatan.

Povratak na Net.hr