Žestoki Maršal promoviraju svoj prvijenac

Žestoki, energični i emotivni, grupa Maršal sasvim novo ime na hard rock sceni, promovirat će debi album Revolt u petak, 19. travnja u Vintage Industrial Baru!

Maršal je sasvim novi hard rock band na domaćoj glazbenoj sceni. Svoj album prvijenac naslovljen ‘Revolt’ koji će fanovima hard rocka predstaviti 19. travnja u Vintage Industrial Baru, Maršal su objavili za izdavačku kuću Dancing Bear.

Bend je sastavljen od mlade i žestoke petorke koja autorski potpisuje sve svoje pjesme, a jedni su od rijetkih koji sviraju beskompromisni hard rock nabijen jakim emocijama. Dosad su odsvirali brojne nastupe, uglavnom po klubovima, a s velikim ponosom ističu nastup u Münchenu gdje su bili sjajno prihvaćeni od publike te prošlogodišnji koncert u Splitu gdje su prošli sve krugove natjecanja i na kraju prema odabiru samog menagera legendarnih Guns N’ Roses nastupili kao predgrupa.

Službena koncertna promocija albuma ‘Revolt’ održana u Splitu, 22.02. je prošla super, ali sad, nakon mjesec i pol čekanja novog termina Maršal je itekako spreman za osvajanje zagrebačke publike!

Eksploziju zvuka, emocije i sve o čemu govore u pjesmama dečki iz Maršala isporučit će publici pa šta reći nego – ne propustite!

Na zagrebačkoj koncertnoj promociji, Maršal će zdušno svojim izborom glazbe pratiti voditelj i glumac Boris Mirković!

Upad je 10 kn.

Povratak na Net.hr