Na legendarnog Big Daddy Kanea u Pepermint idu…

U utorak 30. travnja na Kazichu gostuje jedna od najvećih hip hop legendi – Big Daddy Kane!

Dvoje najbržih čitatelja koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u petak, 26. travnja dobili su po dvije ulaznice za ovog legendarnog hip hopera.

Dobitnici:
Braco Bonić-Babić
Ines Babaja

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Kad je krenuo 90-ih bio je najjači ikad koji se pojavio na sceni….otkrio je Jay Z-ija s kojim do dan danas prijateljuje. Dobitnik je Grammija, surađivao sa Quincy Jonesom na Back On The Block albumu, pandan 2Pacu i Notorious B.I.G.-u ljubovao s Madonnom, pozirao je za Playgirl i Madonnin Sex book, u kojoj je naposala: “Sex, which captured an unadulterated Madonna in uncompromising poses including this menage a trois with arguably the best that ever did it in Hip Hop Big Daddy Kane and one of mankind’s finest, Naomi Campbell raised many brows but left no doubt that Kane was indeed a Smooth Operator.”

Big Daddy Kane na sceni je od početka ’80-ih i jedan je od začetnika legendarnog Juice Crewa. Smatra se jednim od najutjecajnijih i najvještijih MC-a takozvanog “golden agea”. MTV ga je svrstao na 7. mjesto na njihovoj listi najvećih MC-a svih vremena, a časopis The Source ga navodi kao 8. najboljeg liričara u povijesti hip hopa.

Podršku Big Daddy Kaneu za gramofonima pružit će Kazich resident DJ-i Phat Phillie & Bizzo Bodega.

Cijena ulaznice iznosi 50 kn do 7.4., 80 kn do 30.4., te 100 kn na dan koncerta na ulazu u klub. Ulaznice se od 2. travnja mogu kupiti u pretprodaji u Smart Shopu (Tkalčićeva 12) i klubu Pepermint.

arti-201211230152006

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr