Na prvi dan budi ispod disko kugle

Umjesto ispod pokrivača provedite prvi dan nove godine ispod disko kugle!! Ne zaboravite da prvi dan određuje i preostala 364 i pridružite se ferkvenciji plavih valova u Aquariusu!

9 8 0 dobitna je frekvencija plavih valova, ali i naziv klupske večeri u Aquariusu. Glazbeno-modni spektakl najboljeg od osamdesetih i devedesetih za vas odabiru prekaljeni glazbeni nostalgičari s Plavog radija. Izvadite špricane trapke iz ormara i vidimo u petak!

Bilo je to vrijeme kad se kopirao svaki pokret Michaela Jacksona, na kioske se hodočastilo zbog novog Brava, špricane trapke prenosile su se s koljena na koljeno, senzualno šepurenje kukovima a la Axl Rose cure je ostavljalo bez daha, a Vanilla Ice vrlo je brzo fudbalerku skinuo s trona najprodavanije frizure svih vremena.

Najbolji frajer nije bio onaj koji je imao najviše love (ili komada), već onaj koji je znao najnovije fore na plesnom podiju. Osamdesete i devedesete jednostavno su imale ono nešto. Očekuju vas: Bobby Brown, Madonna, Culture Beat, Ace Of Base, Depeche Mode, Snap, Duran Duran, C & C Music Factory, Michael Jackson, KLF, SOS Band, Leila K, Beats International, Soul II Soul, David Bowie, The Prodigy, Eurythmics, Daft Punk, Inxs, MC Hammer, Prince, Vanilla Ice, Tom Tom Club, Snow, Yazoo i mnoga druga rasplesana imena.

Starta se u 22 sata u A2, upad je 30 kuna.

Za ovaj prvosiječanjski plesnjak podijelili smo tri puta po dva upada, a sretne ruke bili su:

Davorin Gluhak +1
Iva Henigsman +1
Valentina Ivančević +1

Imena dobitnika bit će na popisu na ulazu.

Povratak na Net.hr