Ljetni kamp za vaše mališane na Šalati, ne propustite

U srcu Zagreba, na prekrasnoj Šalati, sportska akademija Mali sportaši organizira ljetni kamp za djecu od 5 do 10 godina. Program u kampu omogućava vašoj djeci nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Najbržim čitateljima u trećem krugu koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u petak, 5. srpnja podijelili smo 2 mjesta za termin od 15. -19. srpnja.

Dobitnici:
Nermina Lukač
Tamara Pikija

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

U drugom krugu, najbržim čitateljima koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u petak, 28. lipnja dijelimo 2 mjesta za termin od 8. do 12. srpnja.

Dobitnici:
Radmila Kordić Dolenec
Željka Grotić

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Najbržim čitateljima u prvom krugu koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u utorak, 18. lipnja podijelili smo 2 mjesta za termin od 26. do 29. lipnja.

Dobitnici:
Nino Kovač
Dajana Jelena Dusper

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Sportska akademija Mali sportaši i ove godine poziva djecu i roditelje da se prijave na ljetni kamp u trajanju od 5 dana, od ponedjeljak do petka, od 8:30 do 16:30, na Voćarskoj cesti 106.
Termini ljetnog kampa:
17. – 21. lipnja
26. – 29. lipnja (4 dana)
01. – 05. srpnja
08. – 12. srpnja
15. – 19. srpnja
19. – 24. kolovoza
26. – 30. kolovoza

U program kampa uključen je širok spektar sportskih aktivnosti (atletika, gimnastika, košarka, hokej, nogomet, rukomet, odbojka, tenis, badminton, stolni tenis, biciklizam, rolanje, softball, američki nogomet), umjetničkih radionica ( likovna, glazbena, ples i pokret, dramska ), FOTOGRFIJA (osnove fotografije, fotografiranje različitim metodama, izložba), te istraživanje flore i faune i grupa malih istraživača. Prilikom prijave za kamp potrebno je izabrati šest aktivnosti na kojima će dijete sudjelovati.

Zajedničko za sve polaznike je svakodnevna popodnevna zabava na bazenima ŠRC Šalata te izlet na Medvednicu!

arti-201211230152006

Povratak na Net.hr