Kraljevi ulice otvaraju 16. Cest is d′ Best

Festival Cest is d′ Best počinje u četvrtak 31. svibnja kada se obilježava Dan grada Zagreba. Čast otvaranja pripala je Kraljevima ulice, koji će nastupiti u pratnji 12 vrhunskih glazbenika.

Natječaji za sudjelovanje na Međunarodnom uličnom festivalu Cest is d′ Best otvoreni u ožujku, privukli su dosada mnoge zainteresirane građane, ljubitelje ulične umjetnosti iz Hrvatske i inozemstva.

I ove godine otvoreni su natječaji koji okupljaju građane, a doprinose još življem i šarenijem Cest is d Bestu. Natječaji su otvoreni za Najfotografiju, Najbolju festivalsku zastavicu, Najbolju likovno urbanu – instalaciju, te po prvi puta se traži i Najbolja umjetnička naljepnica!

Organizatori vjeruju da će se velik interes nastaviti jer za prijave još nije kasno, a sve potrebne informacije nalaze se na http://www.cestisdbest.com/

Festival počinje u četvrtak 31.5., kada se obilježava Dan grada Zagreba, te je čast otvaranja pripala Kraljevima ulice, koji će nastupiti u pratnji 12 vrhunskih glazbenika.

Na velikom koncertu povodom otvaranja Cesta očekuju se nastupi mnogih eminentnih pjevači poput Darka Diklića, Gabi Novak i mnogih drugih.

Više informacija o najzagrebačkijem festivalu organizatori će uskoro priopčiti na press konferenciji, a očekuje se vrlo atraktivan višednevni program.

Povratak na Net.hr