Jeste li već doživjeli Mozarta u vrtu? Dođite na ‘Vikend s Karlom’

Programi ‘Vikenda s Karlom’ prebačeni su u nove termine, a prvi novi termin je utorak 18. lipnja u 21 sat kada će se u središnjem parku karlovačke Zvijezde odigrati Mozart u vrtu.

U utorak 18. lipnja u 21 sat središnji park karlovačke Zvijezde pretvorit će se u sasvim posebnu pozornicu na otvorenom – pozornicu na kojoj će se u sklopu “Vikenda s Karlom” odigrati koncert kakav još niste doživjeli – “Mozart u vrtu“!

Don Giovanni i Zerlina, Figaro i Despina, Papageno i Pagagena, Pamino i Pamina, čak i jedan mali Kupido… Glazbena čarolija genija iz Salzburga – velikog Wolfganga Amadeusa Mozarta – očekuje nas na tom glazbeno-scenskom spektaklu pod otvorenim nebom karlovačkoga parka.

Orkestar od 50-ak mladih glazbenika, uz kostimirane mlade glumce, dirigente i pjevače te efektna rasvjeta, garantiraju doživljaj glazbe, scene, izvedbe i kostima kakav još niste doživjeli.

Razmažena Constanze pokušat će u jednom trenutku od svog dragog Wolfija izvući novce za haljinu po najnovijoj pariškoj modi, a kad utihnu i zadnji zvuci briljantne Simfonije u gmolu pod rukama i prstima velikog orkestra Zagrebačkoga orkestra mladih, znat ćete da ste doživjeli nešto sasvim posebno.

Doživite “Mozarta u vrtu” u utorak 18.6. u 21 sat. Požurite u karlovački park – vidimo se na “Vikendu s Karlom”!

Povratak na Net.hr