Gjuro kreće u novu sezonu, ne propustite tulum uz E-Basea & Stevena Maara

Nakon uobičajene ljetne stanke otvara se nova sezona u Gjuri. Opening Weekend Gjure održat će se u petak 01. i u subotu 02. studenog.

Petak, 1. studeni

Petak započinje sa novim programom GUM ( Gjuro Underground Music ) kojega će predvoditi dugogodišnji prijatelj kluba, vrhunski DJ i producent E-Base.

E-Base je DJ i producent iz Zagreba, Hrvatska. Iza njega stoji 12 godina klasičnog glazbenog obrazovanja te svestranost koja najbolje opisuje njegov talent. Osim kao DJ i producent neizbježan je na ekskluzivnim fashion događanjima poput Cro a Portera, ali i u realizaciji projekata “Globe 2000”, “Cosmic” i “Spin” koji su dobili priznanje za visoku profesionalnu izvedbu. Sudjelovao je u prvom hrvatskom Heineken Thirst natjecanju DJ-a kao član žirija i PR. Radio je u medijima kao novinar kultne emisije TOP DJ MAG na Hrvatskoj televiziji, kao radijski glazbeni urednik na Radiju Cibona i Radiju 1 u Zagrebu te kao glavni urednik hrvatskog izdanja klupskog časopisa Subkultura. U ljeto 1999. pozvan je da nastupi i na Love paradeu, svjetskom mega spektaklu u Berlinu. Nastupao je na zagrebačkom koncertu grupe Faithless, te na gotovo svim MTV Summer Tour partijima uz DJ imena kao što su Sander Kleinenberg, Roger Sanchez, Shapeshifters, Freemasons, Timo Maas i drugim, vodio i organizirao glazbene programe u klubovima The Best,Aquarius i Gjuro II. Nastupio je na velikim elektronskim događajima poput Ministry of Sound, Future sound of Zagreb, dok je u sklopu festivala Papaya Day & Night nastupao je uz Paul van Dyka, Tiesta, Dirty South i Erica Prydza.

Poznat kao vrstan remikser bandova i izvođača kao što su Mayales, klapa Cambi, Songkillers, Jinx, Josipa Lisac, Dubioza Kolektiv. U bandu Josipe Lisac čak je i svirao je 2 godine kao stalni član. Od 2007. odkad je objavljen njegov XXXBackstage mix, službena kompilacija za Nokia Cro-A-Porter, E-Base je vrlo aktivan u vlastitoj produkcijskoj kudi Tech Room. Među do sad najsupješnijim produkcijama su single Move on Me koji je radio uz Paula Wisha te single Dance Now na kojem kao vokalistica nastupa njujorška soul diva Maya Azucena.
Trenutno priprema svoj novi label, TECH ROOM, a u pripremi je i nekoliko novih singelova za sezonu 2013/2014, a kao svoj glavni projekt E-Base radi svoj prvi samostalni album koji se očekuje u ljeto 2014. godine.

Subota, 2. studeni

Subota je rezervirana također za novi program USG ( Ultra Sond Of Gjuro) pod vodstvom mladog perspektivnog i inovativnog DJ-a i producenta Stevena Maara
Steven Maar je inovativni producent iz Hrvatske, dolazi nam iz Siska. Njegov jedinstveni zvuk je mješavina progresivnog housea, a ponekad i funky housea koji razvijaju emocije reprodukcijom kvalitetnih zvukova.
Dobio je priliku puštati u dobi od 17 godina kada je napravio remix za DJ Eco za Lunatique Label . Nakon nekoliko manjih gaža pronalazi neki svoj stil koji je uglavnom dio trance glazbe, no na njegov stil ima dosta utjecaja i progressiv house, tako da su njegove pjesme jedinstvene i prepoznatljive kao Maar zvuk.

Povratak na Net.hr