Generacija ’55+’ čeka vas u Lisinskom

Miljenko Pinterić ima 87 godina i najstariji je sudionik Montažstrojevog projekta ’55+’. Unatoč godinama, Miljenko još uvijek želi biti aktivan član našeg društva, pogotovo zato što se on uopće ne osjeća starim i potrošenim. Uz Miljenka, još preko 40 osoba starijih od 55 godina će 23. i 24. rujna stati na pozornicu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog kako bi javnosti ispričali najvažnije minute svoga života te kako bi se obračunali s više desetljeća vlastite šutnje i progovorili o našoj zajedničkoj povijesti koju su stvarali i koju još uvijek stvaraju. Podijelili smo 5 ulaznica za nedjelju 23. rujna i 5 ulaznica za ponedjeljak, 24. rujna.

Tko može pokrenuti Hrvatsku? Može li to biti generacija 55+ ili ta dužnost zajedno s dugovima ostaje na mladima? Hoće li generacija 55+ s ovoga svijeta otići razočarana? Možemo li spasiti natruhe solidarnosti koje su ostale u našem društvu?

arti-201209050325006Generacija 55+ u europskoj godini aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti pokazat će da još uvijek žele biti nositelji barem malenih društvenih promjena. Oni još uvijek žele, ako već nije kasno, ostaviti nešto dobro generacijama koje dolaze…

Oni koji su doživjeli 30 milijuna minuta i više, očekuju vas u Lisinskom 23. i 24. rujna s početkom u 20 sati.

Dobitnici jedne ulaznice za nedjelju 23. rujna:
Jerko Novak
Maja Kamenar
Anamarija Doležal
Mirela Rodić
Veronika Šekoranja

Dobitnici jedne ulaznice za ponedjeljak, 24. rujna:
Kristijan Šurbek
Radmila Jurković
Ana Janeković
Ivanka Ivas
Goran Perković

Dobitnici ulaznicu mogu podići u subotu, 22. rujna od 9 do 14 sati na blagajni Lisinskog.

Povratak na Net.hr