Exit Festival Promo Party uz Killa P

Nakon dulje stanke u grad se ponovno vraća jedno od najopakijih izdanja zloglasne klupske večeri JabbaTon, ‘GSI’ ili ‘Grime Scene Investigation’ i to u subotu, 28. travnja u KSET.

Nakon što su ugostili velikane britanske Grime scene kao što su Skepta, JME, Durrty Goodz, Ghetts i No Lay, na red je došao još jedan od najpoznatijih predstavnika scene, veliki Killa P!

Ovo je ujedno i Exit Festival promo pa ćete imati prilike osvojiti i jednu festivalsku ulaznicu.

Killa P je član svjetski poznatog Roll Deep Crewa, jedan je od najoštrijih jezika na sceni, poznat kao tvorac i glavni vokal legendarnog dubstep hita Skeng, produciranog od strane The Buga na kojoj je sudjelovao i njegov rođak Flowdan koje ste imali prilike vidjeti nedavno u Zagrebu.

Budući je Killa P poprilično ljut na Buga i Flowdana koji su skupili sve lovorike i omastili brk na temelju dotične pjesme, a njega ostavili po strani, u Zagreb dolazi objasniti kako stoje stvari i tko je pravi “bad man” iza mikrofona, tako da ovaj zagrebački nastup samo mjesec dana nakon gostovanja potonjeg dvojca smatramo i svojevrsnim zagrebačkim clashem njega i Flowdana. Mi uopće ne sumnjamo tko će ponijeti titulu.

No da se ne bi činilo da je njegov opus ostao samo na Skengu, bitno je naglasiti da Killa P iza sebe ima izdanja na poznatim etiketama kao što su Planet Mu, Hyperdub, Ninja Tune, Eskibeat itd, a njegov mixtapeovi naziva Killa Instinct zaslužili su legendarni status na Grime sceni.

Upad je 25kn do ponoći, a nakon ponoći 35 kn.

Povratak na Net.hr