Dođite na predstavu u Trešnju i pomozite Udruzi Leri

Kazalište Trešnja 9. veljače organizira veliku humanitarnu izvedbu predstave Tijelo kojom podupire rad Udruge Leri Sav prihod ide Udruzi Leri čiji plemeniti ciljevi svakodnevno poboljšavaju kvalitetu života brojnoj djeci i obiteljima.

U prosincu 2009. registrirana je Udruga za ranu logopedsku i edukacijsko-rehabilitacijsku intervenciju Leri s ciljem:

– rane detekcije djece sa teškoćama u razvoju i teškoćama u učenju,
– provođenja ranih preventivnih programa i pružanja stručne rehabilitacijske pomoći djeci s teškoćama u razvoju ( s naglaskom na komunikacijske teškoće),
– unapređivanja kvalitete njihova života,
– senzibiliziranja javnosti za potrebe i probleme djece s invaliditetom, razvojnim poteškoćama i rizikom za nastanak teškoća kao i za probleme s kojima se tijekom njihovog odrastanja susreću njihove obitelji.

Udruga djeluje na području grada Zagreba i Zagrebačke županije i to na dva glavna punkta: u Sesvetama (za područje grada Zagreba i zapadni dio Zagrebačke županije) i u Vrbovcu (za istočni dio Zagrebačke županije), te za sada skrbi za 117 djece s teškoćama u razvoju te njihove obitelji.

Gradsko kazalište Trešnja kao najveće dječje kazalište u Hrvatskoj osjeća kao jednu od svojih najvažnijih uloga osviještenost za bilo koji oblik podrške djece sa teškoćama u razvoju i teškoćama u učenju.

Prepoznavši Udrugu za ranu logopedsku i edukacijsko-rehabilitacijsku intervenciju Leri kao trenutno jednu od najbitnijih platformi za pomoć djeci koja im svojim djelovanjem i ranom intervencijom može omogućiti perspektivu, napredak i potencijal za sudjelovanje u socijalnom okruženju odlučili su organizirati veliku humanitarnu izvedbu predstava Tijelo u režiji Saše Božića i Ksenije Zec, 9. veljače 2012. u 18 h na velikoj sceni Trešnje.

Riječ je o spoju humanitarnog, znanstvenog i društvenog događanja kojim bi se podigla razina svijesti ljudi u Hrvatskoj što provođenja ranih preventivnih programa i pružanja stručne rehabilitacijske pomoći djeci s teškoćama u razvoju jest i koliko može utjecati na unapređivanje kvalitete njihova života.

Cilj ove akcije je promocija Udruge Leri, podizanje svijesti o navedenoj problematici i prevenciji te prikupljanje sredstava kojim bi se Udruzi omogućilo daljnje djelovanje.

Ulaznice će biti u slobodnoj prodaji – cijena 35 kn, a možete ih kupiti u Trešnji u radno vrijeme blagajne.
Ulaznice nije moguće rezervirati.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr