Tulum s Erolom Alkanom seli u dvorište Kvarta

Sve vremenske prognoze govore da će u petak, 11. svibnja biti sunčano i suho s dnevnim temperaturama do 25 stupnjeva, stoga se veliki Tulum s Erolom Alkanom seli u dvorište Kvarta.

Ogromno dvorište kluba koje može primiti više od 1500 ljudi postalo je u proteklih mjesec dana mjesto o kojem priča cijeli grad i idealna pozicija za veliki proljetni tulum na otvorenom. Interes publike je ogroman, a najavljeni su dolasci i iz Slovenije te BiH.

Ovih je dana potvrđen Erolov nastup na velikom elektronskom festivalu Hard Summer u Los Angelesu 3. i 4. kolovoza gdje će nastupati uz bok izvođačima poput Skrillexa, Bloc Partya, Jamesa Murphyja i Boys Noizea s kojim je nedavno objavio odlično prihvaćen dupli singl “Rolan Rat / Brain Storm”.

Ovaj Tulum u Kvartu bit će i promotivan party za Springfest u Grazu, a dvoje najsretnijih osvojit će ulaznice za taj sjajan elektronski festival.

Vrata Kvarta otvorit će se u petak, 11. svibnja u 22 sata. Kao podrška Erolu nastupit će DJ Frx, Pete Dux te Rrramon! aka Yesh, dok će se VJ-ingom pozabaviti Liik i _polygon.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 75 kn, dok će na dan Tuluma iznositi 95 kn.
Prodajna mjesta su sljedeća:
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Teslina 16
Dirty old shop, Tratinska 22
Pepermint, Ilica 24
Caffe Bar Mrav, Trnsko
Caffe Bar Mrav, Pešćenica
Blagajna Kvarta, Heinzelova 66

Pojačan domaćim DJ snagama, Erol će kroz svoj dvosatni headline set pokazati zašto ga u naslovnoj ulozi ugošćuju najveći svjetski festivali (kod nas u regiji nastupao je do sada na Exitu i Harteri) i čime je to opravdao brojne titule posljednjih godina (među inima i “DJ of the year” poznatog Mixmaga).

Mada na kontu nema puno autorskih stvari (tek nekoliko singlica napravljenih sa producentom Boys Noizeom) Erol je puno poznatiji kao jedan od utemeljitelja mash-up kulture i remixer ogromnog broja sjajnih izvođača kao što su Franz Ferdinand, The Chemical Brothers, Daft Punk, MGMT, Justice, Kylie Minogue, Scissor Sisters, Hot Chip i mnogi drugi, a kao producent radio je s The Long Blondes i Mystery Jets. Podjednako obožavan od klupske plesne scene kao i od indie ekipe, Erol Alkan dolazi na Tulum u Kvartu u srcu proljetne sezone na vjerojatno najbolji party mjeseca svibnja u Zagrebu!

Podijelili smo 2×2 karte.

Dobitnici:
Ivica Šumiga
Renato Cerjan

Povratak na Net.hr