Deejay Iggy i DJ Matko ovaj vikend pripremaju odličan tulum

Klub One 4 One ove subote, 17. studenoga pripremio je odličnu zabavu. Za užarenu atmosferu na dance flooru do ranih jutarnjih sati pobrinut će se standardna postava i pokretači projekta House Of Lost Memories: Deejay Iggy i DJ Matko.

Nakon godinu dana ponovo se ostvarila suradnja između night cluba One4One i ekipe HOLM-a na radost svih ljubitelja dobrog, veselog, funky housa. Dakle, mjesto radnje je night club One 4 One (Savska 141), a za užarenu atmosferu na dance flooru do pobrinut će se standardna postava i pokretači projekta House Of Lost Memories: Deejay Iggy i DJ Matko.

House Of Lost Memories (HOLM) je nova organizacija na zagrebačkoj klupskoj sceni pokrenuta od strane Deejay Iggyja i DJ Matka kojoj je cilj osvježiti noćni život u Zagrebu, te ljubiteljima tech-house glazbe pružiti istinsku poslasticu. Naime ideja se rodila kroz organizaciju privatnih partyja.

Kroz organizaciju HOLM klub One4One nastojat će obilježiti svoje partyje veselim funky, tribal tech-house zvukom a gostovanja stranih producenata i DJ-a pružit će vam jednu novu dimenziju noćnog života u metropoli.

Start je u 22 sata, a upad je besplatan.

Povratak na Net.hr