Dani multimedije u Profilu

Od 12. do 19. ožujka u Profil multimedijalnim knjižarama održat će se 5. Dani multimedije, tradicionalno događanje koje okuplja brojne ljubitelje filma, glazbe i gaminga.

Dani multimedije zamišljeni su kao spoj autorskog sajma i festivala uz naglasak na predstavljanje i promociju pojedinačnih autora i sadržaja zanimljivih široj javnosti te recentnih glazbenih, filmskih i gamerskih kretanja u Hrvatskoj.

Održavat će se u svih devet Profil multimedijalnih knjižara, no nastupi, promocije i multimedijalna događanja ostat će „rezervirani“ za zagrebački Megastore te Profilove Superstoreove u Rijeci i Splitu.

Na Danima multimedije očekuje se više desetaka događanja – live-nastupa, predavanja i predstavljanja multimedijalnih sadržaja među kojima su nastupi poznatih međunarodnih i domaćih glazbenih velikana, kao što su Bambi Molesters, Darko Rundek Trio, Jelena Radan, Gustafi i brojnih drugih izvođača hrvatske estrade.

Ljubitelji filma ne smiju propustiti seriju predavanja o fenomenu filma Avatar, liku i djelu Clinta Eastwooda, te briljantnom književnom djelu Cesta Cormaca McCarthyija, uz promociju istoimenog filma koji ubrzo dolazi i u naša kina.

Neizostavan dio jesu i cjelodnevni turniri u videoigrama, PES 2010, Counter Strike i Call of Duty 2 čiji će natjecatelji imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Dani multimedije donose i posebne pogodnosti – u Profilovim knjižarama širom Hrvatske posjetitelje očekuju popusti do 50% na velik broj glazbenih CD-a, DVD-a i videoigrica.

Dane multimedije do sada je posjetilo više od 50 tisuća zaljubljenika u glazbu, film i računalne igrice.

Posjetite ih i vi – sigurno nećete pogriješiti!

Povratak na Net.hr