'A što ak' ja…' u Tvornici

U drugoj polovici listopada grupa Detour objavljuje svoj novi studijski album “A što ak’ ja…”, a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava u petak 7. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Electro-acoustic pop skupinu Detour predvođenu Nenadom Borgudanom, uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec,  čine još: Dominik Žagmešter (klavijature), Alen Križaj (bas gitara) i Edi Grubišić (bubanj).

Na koncertu u Tvornici nastupit će u proširenoj postavi, sa brass sekcijom, koju čine Jakša Kriletić – Jordes na saxofonu te Andrej Jakuš na trubi. A pridruženi član Detour tima bit će i VJ Tomislav Brđanović koji će se pobrinuti za vizualni dojam na stageu i oko njega.

//www.youtube.com/embed/XS-kbKaYyqI

‘U Tvornici kulture će biti naš najveći koncert do sada i dat ćemo sve od sebe da tako bude u svakom smislu. Spremni smo publici pružiti puna dva sata čistokrvnog glazbenog uzbuđenja i emocija. To je ujedno i promocija našeg trećeg albuma “A što ak’ ja…” koji izlazi punih 5 godina nakon posljednjeg albuma “TV”’, izjavio je Nenad. 

Povratak na Net.hr