Koncertna promocija Sunnysidersa u Caffe Kinoteci

15.3.2012.
9:06
VOYO logo

S obzirom da je dobar dio albuma inspiriran prošlogodišnjim putovanjem u Memphis, šetnjama uz Mississippi i događanjima na Beale Street, jednoj od najpoznatijih svjetskih glazbenih ulica - ne treba se čuditi da su za svoju promociju izabrali Caffe Kinoteka.

Riječ je o unikatnom zagrebačkom (neglazbenom) prostoru ležerne atmosfere u kojem se povremeno ipak svira i koji po mnogima ima onu opuštenost kakvu tako lako postižu američki kafići s malom pozornicom u kutu, koja kao da je tu sasvim slučajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su kao predstavnici Hrvatskih blues snaga u veljači prošle godine na 27th International Blues Challengeu u Memphisu u konkurenciji isključivo američkih izvođača izborili polufinale, Sunnysiders polako grade vlastitu karijeru i prepoznatljivost te će u Kinoteku, s daleke obale bluesa, donijeti dinamičnu, uglavnom akustičnu veselu autorsku glazbu i pamučnu atmosferu američkog juga.

Caffe Kinoteka, Kordunska 1, u petak, 23. ožujka u 21 sat. Ulaz je slobodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunnysiders su: Boris Hrepić - Hrepa: vokal, gitara, ukulele, benđo, usna harmonika, stomp Antonija Vrgoč - Ro La: vokal, gitara, perkusije, stomp Goran Gubić - Hans: gitare Igor Paradiš - Šparka: cajon, udaraljke

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo