KAKVA PRIČA

ZNAMO DA LJUBAV BOLI I DA RASTANCI RAZARAJU, ALI OVO TE SLOMI: 6 godina je mislila da joj je dečko mrtav, ali tek sada je uslijedio pravi šok!

Između njih došlo je do velike svađe kada je načula da ju je prevario, no to je bio tek početak noćne more

Korisnica TikToka skrivena iza nadimka K.jewel5 podijelila je prije desetak dana na toj društvenoj mreži svoju bolnu priču, baš teško iskustvo kakvo se događa samo rijetkim nesretnicima u ljubavi.

A kaže da se prije šest godina, kada je imala 14, jako zaljubila u dečka s kojim je održavala odnos na daljinu budući da je živio u New Yorku.

Izboden nožem na ulici

Jedno vrijeme su se oboje oko veze silno trudili, međutim došlo je do gadne svađe jer je načula da ju je prevario.

Prestali su razgovarati, a tri dana kasnije dočekala ju je informacija da ga je netko izbo nožem tijekom ulične tučnjave.

TRENUTAČNO GA JE POKOSILO, DOSLOVNO SE SRUŠIO SA STOLCA: Ako ste i vi zaljubljeni u nju, bilo bi dobro da znate cijelu istinu

Rečeno joj je da je pao u komu zbog unutrašnjega krvarenja, a tri tjedna kasnije njegov brat joj je putem telefona javio tragičnu vijest, da je preminuo.

I sve to vrijeme je živjela u uvjerenju da ga više nema, patila, da bi potkraj ovoga travnja ostala u potpunome šoku.

Ne samo da ga je na društvenim mrežama ugledala živog i zdravog, već je doznala da je “pokojnik” beskrajno sretan jer je u međuvremenu pronašao – dečka!

Nakon šest godina patnje dobila samo “seen”

Pokušala ga je kontaktirati, poslala mu poruku, ali zauzvrat je dobila samo muk, iliti seen kako bi se to današnjim rječnikom reklo.

“Vidjela sam njegovu priču na Instagramu i rasplakala se. Djelovao je tako sretno sa svojim novim dečkom. Poslala sam mu poruku i zamolila ga da odgovori, ali ništa. Voljela sam ga sedam godina”, ispričala je ta djevojka i naglasila da bi voljela da se šali, da može kazati kako je sve to izmislila.

@k.jewel5

I wish I was lying.. #onlyme #fyp #mylife #idkanymore #men #truestory #2021 #why

♬ my audio yellow – 𝒷♡

@k.jewel5

how he responded… #storytime #lies #heartbroken💔 #viral #TikTokGGT #originalsound #idkanymore #fypsounds #fypシ #mylife #truestory #why

♬ original sound – creepy slowed audios

 

 

Povratak na Net.hr