NA VISOKOJ NOZI

ŽIVI BOLJE NEGO MINISTAR: Fetišisti joj ne mogu odoljeti, a mjesečno zarađuje toliko da svi samo možemo biti ljubomorni

Zadnje dvije i pol godine nalazi u braku s Danielle, tridesetak centimetara nižom djevojkom, koja se brine o njezinim fotografijama i objavama na društvenim mrežama

Savvy Trapp, ljepotica iz Minnesote, možda se u ranoj mladosti sramila svoje visine i osjećala neprihvaćenom od dijela društva, ali danas od toga jako dobro živi.

Visoka je 203 centimetra kada je bosa (samo do struka seže 133 cm), no budući da često nosi potpetice od tridesetak centimetara, nerijetko glavom dere o stropove. Doslovno.

UTEGLE RASKOŠNE OBLINE U KOŽU: Pokazale na što su spremne, i ne djeluju nimalo bezazleno, osobito za one sa slabijim srcem

Potpetice nosi iz dva razloga, što zbog sebe kada joj je do dotjerivanja, a što i zbog brojnih fetišista koji rado plaćaju fotografije njezinih nogu ili stopala. Savvy zahvaljujući njima mjesečno zarađuje oko 25 tisuća kuna, čime nadmašuje primanja bilo kojeg aktualnog hrvatskog ministra.

Nažalost njezinih brojnih obožavatelja, srce joj je već osvojeno i preostaje im samo da uzdišu. Zadnje dvije i pol godine nalazi u braku s Danielle, tridesetak centimetara nižom djevojkom, koja brine o njezinim fotografijama i objavama na društvenim mrežama.

Zajedno uzdižu Benjamina, njezina petogodišnjeg sina, kojeg će obiteljska genetika zasigurno također obdariti natprosječnom visinom.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr