banner

NEOBIČAN PLIJEN

ŽENA PRED VRATIMA SVAKI DAN NALAZILA TUĐE RUBLJE I ČARAPE: Kad je postavila nadzorne kamere, ostala je bez riječi

Mačku je tijekom karantene dosadila obitelj s kojom živi pa je počeo lutati ulicama, da bi im uskoro počeo donositi neobičan ‘plijen’

Mačak kleptoman zvan Admiral Galacticat hara ulicama Lousiane.

Tijekom karantene dosadili su mu vlasnici koji su stalno bili kod kuće pa ih je tražio da ga puste van. Vlasnica Heather uslišila mu je želje, ali ubrzo se počelo događati nešto neobično.

MAKLJAŽA U JAVLJANJU UŽIVO: Novinarka jedva ostala pribrana dok su se njezine mačke opako tukle iza nje

KAKO JE DOSADA RODILA OVE URNEBESNE PRIZORE: Da, ovo su mačke u tenkovima. Ne znamo zašto, ni kako, ali…

Što je više mačak bio vani, više se tuđe odjeće počelo pojavljivati na kućnom pragu, poput donjeg roblja, topića, bikinija i čarapa.

Heather se ubrzo počela pitati ima li Admiral Galacticat kakve veze s tim pa je pregledala snimke nadzornih kamera i uvjerila se da je njezin mačak lopov.

Djevojka je odlučila vratiti odjeću vlasnicima pa je na društvenim mrežama objavila fotke dokaza i objasnila kako je njezin mačak organizirao cijelu operaciju.

“Nabavila sam nadzorne kamere i shvatila da moj mačak krade nečije čisto rublje i donosi ga doma. Zahvalna sam što se ne radi o mrtvim miševima ili vrapcima, ali sigurna sam da se netko pita gdje mu nestaje odjeća. Krivac nije sušilica niti perilica, već Admiral. Ako želite svoje rublje natrag, skupila sam ga i ponovno oprala i molim vas, dođite po svoje stvari i posramite mog mačka. Isto tako, oprostite što mi je mačak kleptoman”, napisala je Heather na Facebooku.

Ova urnebesna priča najbolji je dokaz da perilice rublja nisu jedini krivci kada odjeća ili rublje misteriozno nestanu.

Povratak na Net.hr