PRAV I ZDRAV

ŽENA OTKRILA PENIS-OTOK: Evo ga, na Google Earthu stoji ponosito! ‘Samo mi je iskočio. Nisam ga mjerila, ali ovaj je velik’

Ne vjerujete joj? Upišite koordinate 20°37’37”S 166°18’02”E pa se uvjerite sami

Obožavateljica Google Eartha ostala je zapanjena kada je, pretražujući pacifičke lagune i otočje Melanezije, naišla na jedan otočić zanimljiva oblika. Joleen Vultaggio (50) iz Michigana skrolala je po zemljovidu, kada je uočila nedvojbeno falusnu kopnenu masu u otočju Loyalty pokraj Nove Kaledonije.

“Šokirala sam se i nisam mogla vjerovati svojim očima. Razgledavala sam arhipelag i jednostavno je iskočio. Pa to stvarno izgleda kao neobrezani penis”, rekla je ova Amerikanka, koja je mjesto odmah zabilježila pribadačom na karti kako bi ljudi znali da sliku nije uredila u Photoshopu.

NEOBIČNA KUĆA IZBEZUMILA MILIJUNE: ‘Pogledao sam snimku previše puta, ali još uvijek ne znam u što gledam’

Google Earth

Dug je dobrih 500 metara

“More izgleda modro i lijepo, voljela bih da mi je ovaj penis bliže i da mogu otputovati onamo. Nisam ga mjerila, ali s obzirom na to da je usred oceana, čini mi se poprilično velik”, dodala je Vultaggio.

Ne vjerujete joj? Upišite koordinate 20°37’37”S 166°18’02”E pa se uvjerite sami. Otok je dug otprilike 500 metara, a nije poznato je li naseljen ljudima. Najbliža naseljena kopnena masa je 15-ak Nm udaljen Otok Trojstva Ouvéa, koji broji 3400 stanovnika.

NASA / Wikimedia

Ovo nije prvo prosto otkriće na Google Earthu. Ogromna slika penisa pojavila se na igralištu u školi u Aberdeenshireu u Škotskoj – dovoljno velika da se može vidjeti iz svemira. A da se priroda voli poigrati oblicima, pokazuje i još jedan otok-penis Mavuva, smješten u arhipelagu Fidžija.

Google Earth

Povratak na Net.hr