ČAK I PAS GLEDA U ČUDU

ŽENA KOJA REDOVNO MJESEČARI OBJAVILA SNIMKE NADZORNIH KAMERA: Možda nije u redu, ali ne možemo se prestati smijati

Mjesečarenje može biti ozbiljan problem, ali rezultati su nenadmašni

Celina diljem kuće ima nadzorne kamere, a jedan od razloga je kako bi gledala što sve radi dok mjesečari. A rezultati su toliko zabavni da ih je podijelila na društvenim mrežama i postale su viralne.

Na jednoj snimci tako uzima plišanu igračku i njome mahnito maše u zraku. Čak je i njen pas zbunjen i zabrinut sumanutim ponašanjem. Kasnije, sjeda za stol i zuri u prazno 17 minuta.

@celinaspookyboo

♬ original sound – Celinaspookyboo

No fanove je najviše zabavila snimka na kojoj limenkama pića hrani – livadu. Sve na tom videu je preslatko – od njenog čistog oduševljenja, neočekivanog obrata, ali ponajviše šokiranog prolaznika.

@celinaspookyboo

I remember dreaming about a pool party

♬ original sound – Celinaspookyboo

Na snimci se vidi kako trčkara kroz dnevni boravak proizvodeći čudne zvukove, nestaje iz kadra dok odlazi u kuhinju no brzo se vraća ruku punih limenki pića.

Počinje ih bacati po livadi, kao da hrani neko zamišljeno stvorenje. Oduševljena, trči po novu porciju „hrane“ za svoju livadu. „To je poput sobovskog zgloba“. Ni sama ne zna što bi to trebalo značiti.

No pozornost fanova najviše je privukao prolaznik koji je prolazio ulicom taman dok je hranila livadu.  Ispočetka ništa ne primijećuje no očito je ostao zbunjen kada je vidio djevojku u pidžami kako baca limenke po livadi. Više puta je zastao, vjerojatno pokušavajući shvatiti što gleda, prije nego što je nastavio.

„Jako se nadam da će vidjeti video. Sigurno mu me treba objašnjenje, inače će se dovijeka pitati što se pobogu događalo“, jedan je od komentara.

https://www.tiktok.com/@celinaspookyboo?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.unilad.co.uk%2F&referer_video_id=6920444199426870533&lang=en

Povratak na Net.hr