E SAD JE DOSTA

ZBOG FOTOGRAFIJE ‘ORALNOG SEKSA’ CRKVA ZABRANILA SVADBE SVIM STRANCIMA: ‘Mi njegujemo tradiciju i svetost naših vjerskih mjesta’

Zbog (još jedne) fotografije mladenaca koji glume oralni seks, grčke civilne i crkvene vlasti su zabranile vjenčanja strancima.

Nakon što se (mnogo bi rekli vulgarna) fotografija nizozemskog para proširila internetnom, bizaran trend svadbene fotografije na kojoj mladenka simulira oralno zadovoljavanje svog novopečenog supruga postao je prilično popularan.

FOTKA MLADENACA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Uslikali se u oralnom seksu, a sve je bila mamina ideja

No zbog jedne takve Matthewa i Carly Lunn, ispaštat će mnogi mladenci.

Lunnovi su se vjenčali na pitoresknom grčkom Rodosu i svega nekoliko trenutaka nakon same ceremonije, još uvijek na posvećenom tlu, snimili provokativnu fotografiju. Kako bi uz sugestivnu pozu fotografija bila što uvjerljivija, mladoženja je čak skinuo i gaće.

Mathew je sve objavio na Facebooku i oduševio rodbinu kojoj je to bilo urnebesno smiješno. Fotografija je postala popularna pa su i britanski mediji pisali o drskim mladencima.

No kada su to prenijeli grčki mediji, episkop Kiril od Rodosa zabranio je sva vjenčanja stranaca u manastiru svetog Pavla, a s njime se slaže i gradonačelnik Lindosa.

“Mi smo Grci i njegujemo našu tradiciju i svetost naših vjerskih mjesta. Ne možemo dopustiti da se takvo odvratno ponašanje nastavi”, ističe Giorgos Eleftherio i dodaje kako bi se mladenci trebali sramiti: “Bi li to isto napravili u svojoj domovini? Ispred vrata anglikanske crkve, sinagoge ili džamije?”, pita se

Mještani se u potpunosti slažu, i po cijenu toga da im trpi glavni izvor prizoda.

“Jednom kada je priča dospijela u naše medije, mještano su poludjeli., Iako je u pitanju similacija, mislili su da je crkvca oskrnavljena. Gradonačelnik i crkveni dužnosnici zarpavo nisu imali izbora nego zabraniti strana vjenčanja, a 99 posto njih su britanska”, rekao je za Sun jedan mještanin. Ipak, svjestan je problema koje bi to moglo donijeti Lindosu.

“Prosječno vjenčanje ovdje ima od 30 do 90 uzvanika, a uzmemo li u obzir da ih je 500-injak svake godine, vidimo da je to mnogo ljudi” objašnjava.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr