DJEVOJKO, JAVI SE!

POMOZITE ZALJUBLJENOM MILANU: ‘Izgubio sam dušu, telefon i pare, ali moram naći tajanstvenu curu s Exita!’

Jedan je mladić, poput mnogih mladih ovih dana, otišao na glazbeni festival Exit gdje je, uz dobru glazbu, uspio pronaći i mladu damu koja mu se jako svidjela.

Milan Đurić iz srpskog Sombora trenutačno je ‘na sto muka’ – traži djevojku koju je upoznao na Exitu, a ne zna joj ni ime.

ZVIJEZDA FACEBOOKA: Ovo je mladić koji traži misterioznu crvenokosu djevojku iz tramvaja


Cura je, kako je napisao, visoka oko 175 cm te je te večeri nosila maslinasto zelenu majicu na bretele, crni kožni ruksak i naočale.

“Ako vidiš ovo i ako se sjećaš, molim te javi se! Djevojka 1,74-75 nosila maslinasto zelenu majicu na bretele, crni ruksak kožni, naočale, kratka kosa smeđa, plesali zajedno na dance areni 6 ujutro 4 dan na početku, ponudila mi pivo to je sve čega se sjećam :) !!!! Možda jesam izgubio dušu, telefon i svaki dinar na tom Exitu, 5 kg zbog kojih majka me nije prepoznala, ali je dovoljan jedan trenutak, pogled, dodir da ti promijeni cijeli doživljaj na još 5x boljee!!! Nada posljednja umire, neću se smiriti dok te ne nađem!”, objavio je na Facebooku Milan.

Njegov je status izazvao pravu lavinu komentara, a u nekoliko ga je sati lajkalo 16 tisuća ljudi. Kad je shvatio koliko se njegova priča proširila, Milan se ponadao da će uspjeti pronaći svoju djevojku iz snova.

“Hvala svima ljudi, nisam znao da će ovako završiti. Djevojka se još nije javila, ali nadam se da hoće”, napisao je Milan iz Sombora.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr